you and tequila made me crazy


-

If we fall in love because someone makes us laugh. What happens when we find them no longer funny? If we fall in love because someone is beautiful, what happens when their beauty fades? If we fall in love because someone can provide for us, what happens when they lose their wealth? Because love defies all reasons.
When you truly love someone, you can’t just find a reason. You just do.

ATT SATSA DET SISTA PÅ MIRAKEL

Sitter hemma hos pojkvännen och lyssnar på när han sjunger i duschen. Snart vankas det finmiddag med grabbarna, och tidigare badade jag på både lilla essingen och kristineberg. Sommar. <3 (ignorerar att min mobil blev snodd igår. orkar inte tänka på det just nu. äckelmänniskor det finns.)


en dröm om någonting större än karlaplan

Idag har jag plockat fimpar i kungsan hela dagen med två härliga tjejer, och roligare än så är inte mitt liv just nu.


sommar med honom.











-

“In three words I can sum up everything I’ve learned about life: It goes on.” - Robert Frost

do you remember when we were young?



Grymma killar!

och nu är falska känslor bättre än inga alls





source

och allt vi uppfann, dom gör allt det där igen. men ingen är riktigt ärlig, ärlig är man i gryningen

Jag har inte alls haft tid att blogga, har varit för upptagen med att leva under den här fina helgen som gått. Det har varit mycket mys hemma hos Anckers, återförenings-pussar med älskling, nattmat på donken och jag har haft den så himla bra. Jag har solat med Josefin, badat i Brunnsviken och kramat lite på fint folk ute på balkongen när solen gått upp. Imorgon börjar jag jobba och jag kan känna mig nöjd med sommaren hittils, nu får jag leva för helgerna igen.



och när du inte ser låter jag min hand vila utanför täcket, bara för att du ska värma den i din.

tiotusentals pussar.
imorgon klockan fyra på natten kommer han.
små sakerna.
nu ska jag krypa ner under täcket och läsa hans sms.

dom här gatorna gjorde oss galna, för mig är dom allt

Vaknar upp med sjukt ont i nacken, och där rök mina planer på träning. Istället ser jag på repriser av "Det blir bättre" med Jonas Gardell och dricker kaffe i sängen. Är så himla oproduktiv, men det gillar vi. Typ. Imorgon natt kommer min kärlek hem, och då ska vi göra det bästa av den här sista helgen innan vi båda börjar jobba.



I’d cut up my heart for you to wear if you wanted it.

sant.

en av de finaste sommarkvällarna






Music's the reason why I know time still exists

Jag vill ha fredag nununu. Vill träffa honom vill mysa i hans famn. Jag dör av längtan. Annars leker jag med HTCn jag hämtade ut idag och tittar på gamla bilder, funderar på att gå ut och plocka några gröna, söta äpplen. Mer avancerad än så blir nog inte kvällen. Men sommar alltså, idag gick jag upp halv elva, gick upp på berget framför mitt hus och låg i solen och läste. Mer avslappnad än så kan man nog inte bli. Ikväll såg jag Svinalängorna också, riktigt obehaglig film. Som mamma sa, "man blir lite illamående efter den", och det är sant. Alkoholism, familjeproblem och sånt är värre än vilken skräckfilm som helst.



Vi är en natt med en tyst minut, en punkt på din hals jag aldrig kysst

Idag har jag hängt runt på stan, först med Frida och sen med Anckers och pojkarna. Uppdraget var att hitta kläder åt Anckers eftersom han skulle göra sin varannan-årliga shoppingrunda och vi fick äran att vara smakråd. Efter mycket om och men och treåringsfasoner (jag vill gå hem usch vad jobbigt allting är jag har ont i benen) och många flaskor cola senare så hittade vi en massa kläder som passade, så mission completed. Har inga bilder tyvärr, men ska önska mig en kamera i födelsedagspresent, så i September kanske ni får se lite bilder.

Nu ska jag duscha och sova, för imorgon ska jag fånga lite sol hade jag tänkt, åka in till stan för att hämta min saknade mobil och senare på kvällen är det planerat parkhäng med alla som vill komma. Standard.



-

"Vi låg uppe hela natten. Vi tittade på varandra och på nått sätt behövde man inte säga så mycket. Här låg det två människor som egentligen inte visste någonting om varandra, förutom en sak - att vi vill bara vara med varandra. Från den dagen minns jag vilken fantastisk känsla det var. Det fanns ingenting som kunde få mig på dåligt humör, det räknades inte. Jag hade allt som räknades, ingenting annat betydde någonting. Inget bråk i världen skulle vara nödvändigt, varför, när man kan må såhär?"

"och så tänkte jag att om det är fysiskt möjligt att dö utav sorg, så borde man ju också kunna dö utav lycka"

Jag gör så lite nu för tiden. Lyssnar på Cimon Lundbergs sommarprat, går promenader längs vattnet i luften som är alldeles för kall, läser The Carrie Diaries och ser film efter film. Jag sover till 12 och gör allt för att vila upp mig inför mina tre veckors jobb som väntar. Jag smsar min pojke som sitter på en balkong vid medelhavet och önskar mer än allt att jag satt bredvid honom. Mer än allt.


the end

Var på sista Harry Potter filmen ikväll, och den var riktigt bra. Träffade Noelle där helt random, jätteroligt! Råkade fälla någon tår på ett och annat ställe, men gud vad sorgligt att det inte kommer fler filmer. Harry Potter är ju bland det bästa som någonsin hänt, det är vår barndom. Men nu ska jag sluta älta och komma på nått att göra ikväll.


"Stockholm är vackert, med ack så förbrukat"

Den här meningen jag läste på en blogg nyss tog liksom andan ur mig, det är lite så jag känner. Den senaste tiden har jag kännt ett så starkt behov av att åka härifrån, bara för en vecka eller kanske till och med för en längre tid. Jag orkar inte att det redan går mot mörkare och kallare tider, de tiderna vill jag uppleva någon annanstans.

mitt liv har känts som några timmar, vad ska man bli när man blir stor?

Igår firade vi att Josefin blir 18 år idag på Lilla Essingen. Vi spelade "jag har aldrig", grillade och hade det allmänt mysigt. Sen drog jag iväg för att spendera resten av kvällen med Natalia och idag har vi bara sovit bort dagen i hennes säng. Väldigt mysigt sätt att fördriva tiden på nu när min pojkvän inte är hemma. 


bortom min kontroll

Har spenderat de 24 senaste timmarna med att äta kyckling i ugnen bredvid honom, dricka den godaste latten jag någonsin druckit och somna tätt tätt intill. Pussa sönder honom för att nu är det en vecka utan honom som väntar mig, och jag vill inte bli sentimental men kan inte låta bli. Hatar mig själv för att jag älskar så mycket, hatar och älskar det. Har bestämt mig för att behålla kontrollen och fotfästet den här gången, den här veckan. Jag har kvar minnet av hans öppna hand på mina revben, hans sömniga andetag i mitt öra. Mitt huvud mellan hans händer, "du är mitt allt".


I wore a T-shirt and my worn out hat, abandoned as a summer cat


When you clean up a city, you destroy it.

Idag har jag köpt en klänning och ätit popcorn inne på Bik Bok, sen lagade jag tacos med min syster. Har alltså i princip inte gjort någonting alls, och det ska jag fortsätta med tills på lördag då jag ska ut med tjejerna för att fira Josefins 18 års dag, wich will be great.


"There comes a point in every relationship when romance gives way to reality."- Carrie

Jag älskar sex & the city. Mer genialisk serie får man ju leta efter. Jag ska gosa ner mig i sängen efter middagen (grillad kycklingfile, mums) och titta hela kvällen, det är allt jag orkar med just nu.

Igår spenderades kvällen med Frida och som dom säger, the rest is history.
Och jag älskar älskar älskar sommaren, älskar små regnskurar och jag älskar hur gröna träden är. Kan inte få nog av svensk sommar. Idag har jag älskat den friska luften lite extra mycket.


But they didn't feel what you felt in your heart.


byxor - top shop
gief me

och visst kändes det som om vi var centrum av hela vintergatan?

Vi grillade på hans bakgård, så där enkelt och perfekt som det alltid blir. Nu ägnar jag kvällen åt att titta på romantiska filmer, och jag vill inte in i en enda av dem, min verklighet är minst lika bra.

Gårdagskvällen var föressten underbar. Den började i Hägersten med "jag har aldrig" i en ring på golvet, god bål och att svettas till hög musik. Sen började folk röra sig men jag kände inte riktigt för att åka hem så jag satte mig på x antal färdmedel för att kunna springa in i hans armar på Brommaplan. På den festen blev det långa kramar med killkompisar jag inte träffat på allt för länge och mysprat på altanen. Sommar alltså.



sockerbomber

Vi äter glass framför tvshop och jag pussar honom på höftbenet. Jag tänker att jag har nog pussat honom på alla ställen det går att pussa någon på, och jag har ännu inte tröttnat. Tänker att det kommer jag nog aldrig att göra.

-

"There’s still a lot of anger and hurt locked up inside me, and I’ve spent so many years stumbling in the dark, trying to wrap up my woman’s body around the child inside me to protect her."


trix och coca-cola chicks

Idag har jag varit i stan och köpt 1,5 liter jordgubbar och present till Noelle. Snart ska jag åka och möta den flickan för att röra oss hem till Eleonor, men först blir det grill på gården.


växlande stjärnklarhet

Har haft en alldeles fantastisk sommardag. Vaknade av att mitt rum var alldeles för solvarmt, fick frukost fixat av bästa mamma och sen åkte jag hem till min man i hettan. Vi låg i fotöljer och tittade på actionfilmer, åt ravioli och jag läste bok på balkongen. Sen begav jag mig hem för fixa mig, köpa mat och åka till Galärparken med syster där fina Emil Jensen uppträdde. Kvällen slutade inte där heller, utan vi satt i några timmar på norrport och skrattade med folk som sjöng kareoke. Som sagt, alldeles fantastiskt somrig dag.










och med detta säger jag godnatt torsdag.

- Kärlek är en sport. En kampsport där man inte kan vinna förrän man är beredd att förlora sig själv.

Home did not mean four walls and a door you never walk out of. Home was a feeling of where you belong.

Drog hem till cassandra där det typ känns lite som jag bor för tillfället, är där minst en gång i veckan, alltid lika trevligt. Sen socialiserade vi oss ett tag på en handduk i rålis för att sen gå hem genom sommarkvällen och nu känner jag mig smått rastlös här framför datan. Längtar tills lördag då jag får bada på sandön och senare träffa finaste klasskompisarna. Sen ska jag försöka spendera hela veckan med Elliot innan han åker bort. Alltid lika hemskt när ens andra halva åker bort, men som alla säger, man överlever. Det gör man. Det blir bara lite svårare och lite tommare, men så är livet ibland. Lite tomt och svårt. Det är bara att acceptera och försöka gå igenom det med ett leende. Känner mig plötsligt väldigt sentimental, men inte på ett dåligt sätt, snarare tvärtom.


Is someone getting the best of you?



sant citat.

Har plåster på hela benen och skavsår, har badat & solat med cassandra hela dagen. Nu står hon och sjunger lil wayne låtar och ikväll ska vi dra till rålis! Hoppas det blir naiz. Puss.

I’m terrified of thunderstorms, but I love dancing in the rain

Man blir faktiskt lite uttråkad av att vara ledig hela tiden. Det är så mycket man borde kunde skulle göra dom här semesterveckorna, men så lite man faktiskt tar itu med. Men idag blev jag kompis med killen i videoaffären, han tog fram tarotkort och började spå mig, sen erbjöd han mig jobb och grejer, så just nu är jag ganska så glad.

I helgen ska jag dansa med mina vänner iallfall, och det är ju som ett nytt litet äventyr varje gång. Imorgon ska jag njuta av sveriges förvånansvärt varma sol och gå runt barbent i kristineberg, gud vad jag längtar. Att det är just den 6 juli tar andan ur mig.



och nu skrattar vi lite åt den här

I believe in nothing, but the beating of our hearts

Jared Leto måste vara den snyggaste människan som finns.
30 secounds konsert på p&l var alldeles makalös, jag stod och njöt av musiken och ögongodiset tillsammans med bästa Anna, från den första tonen till den sista.


are you going to the grave with unlived lives in your veins?

Dagen har varit så jäkla chill, först fika på Waynes och sen BK som har kommit att bli där vi hänger, standard. Sen åt jag världens godaste tacopaj och blev alldeles för känslosam till Håkan på allsång på skansen. Att sommaren flyger förbi känns helt galet, orkar inte tänka på att den tar slut någon gång.

Imorgon ska jag nog ut på äventyr med lillasyster och sedan försöka hitta på något roligt till kvällen, eller bara stanna inne med mitt hjärta. "jag har ingen lust att leva livet halvt, jag vill leva fullt ut hela tiden".


Won't you give me a decade of your precious time?

 

Morgonmusik i Juli (som jag förövrigt nästan började gråta till)
Annars ska jag ner på stan för att möta Frida om ett tag, börjar känna mig smått levande efter några dagars rehab i sängen.


mäktigast på P&L


we fall in love by accident a heavenly coincidence


världens finaste. min.


förlåt för idag, för imorgon och för igår - tills jag blir någon annan

Jag har sovit över 20 timmar det senaste dygnet och det sjukaste är att jag fortfarande är trött. Men åh, peace and love var så värt allt de äckliga, det var det. Saknar redan människorna jag var där med, dom är så fina allihopa.

Nu ska jag fortsätta titta på Ellen Degeneres, njuta av att ha ett kylskåp fullt med mat, dricka vatten, tvätta händerna och göra absolut ingenting. Känns bra.


nu lever vi på lånad tid

ÄNTLIGEN HEMMA säger jag bara! Efter fem timmars sömn i en riktig säng (!!!) och en dusch så känner jag mig nästan som en människa igen, men bara nästan. Peace and love var både det bästa och det värsta jag någonsin gjort. Artisterna, människorna och själva känslan är svårslaget, men det är också väldigt jobbigt att vara så begränsad, inte kunna duscha och sova när man vill till exempel. Men, fan vad kul vi har haft! Vi har dansat runt i vårt äckliga camp till babylon, spårat på maskinen och fått alldeles för lite sömn, men det gjorde ingenting för att alla var precis lika trötta. Ett minne för livet, utan tvekan. Har skrattat åt hur äckligt allting är och allt har bara varit moist, bubbel och en jävla massa bra musik! OFÖRGLÖMLIGT.

RSS 2.0