junk of the heart


-


Chunkeymonkey

Säng. Världens gulligaste barn på youtube. Filip och Fredrik i bakgrunden. Gör larviga, men söta test.


We found love in a hopeless place

Tittar på idol, som alla vardagskvällar. Testar mobilbloggning också, eller snarare iPadbloggning! Verkar funka alldeles utmärkt! Ska snart mysa ner mig i min stora säng, lovely. Sovmorgon imorgon också, sen jobb till åtta och kanske en liten liten utgång på det. Vi får se.

Lite bilder från min mysfrukost och myseftermiddag.


för vi lever alla med känslan att falla, vid tomhetens botten står vi på toppen

Nästan oktober och 20 grader. Tar alltid på mig halsduk på morgonen som jag tar av mig när jag kommer utanför dörren. Klagar på mitt tråkiga jobb (dör av det), köper nya sängar, diskuterar förhållanden över en kortlek på teknisk psykologi, rensar i mitt rum, pluggar företagsekonomi, köper kaffe för 5 kronor i skolkafeterian, stressar. Planerar att träffa vänner, tittar på min ipad i timmar med älskligen medans vi äter B&J's och så har veckan sett ut.
Nu ska jag träna. Jag måste orka det här.



dör för klänningen. lea york.


festa hela helgen lång (kort)

Det blev besök på säkert 8 olika barer i helgen, och det var awesome. I fredags utgång med pojkvän + killkompisarna, kvällen började med middag och kladdkaka hos Gabbe, stämningen var verkligen på topp och det var längesedan jag älskade livet så mycket. I lördags mötte jag upp mina favorittjejer och drog runt på lite olika ställen, kvällen avslutades med några timmars dans dans dans. Togs dessvärre inga bilder, bara innan det roliga började på mig själv..




skolfoto, spex och vackert väder

Jag har haft fullt upp i helgen och inte hunnit blogga, men jag ska berätta vad jag har gjort.

I torsdags tog vi vårt allra sista skolfoto i gymnasiet, och då hade vi även spex. Vi hade nörd tema, natur vs. media, och alla var hur fina som helst, så lyckat blev det.





skolfoto outfit



haha nörd





det var så fint väder när jag gick hem från träningen, var tvungen att fota

best friends, better halves


there's a place where we go, when we're grey and old.

Etikprov, kaffe och vara i god till till skolan. Subway på lunchen. Tisdag. Hade en oändligt lång multimedia lektion i ett kvavt klassrum, trodde verkligen att den aldrig skulle ta slut där ett tag. Har också ätit lite på donken med tjejerna, läst min "roliga" svenskabok (ringaren i notre dame) och hängt med Elliot och Anckers vid Fridhemsplan ett tag då jag var utelåst från mitt hem.

Sånt händer, nu ska den här 18åringen (!!!!) slå på en film och somna in sött.




BDAY






18 år

Fick världens finaste presenter av Elliot. En jättestor nalle jag kommer krama varje gång han inte är där, en parfym och ett halsband. Han är bäst. Och så är första ölen avklarad, på Retro! Kändes bra. Jag fick kladdkaka och glass i skolan också av sötaste Noelle, åh vad jag älskar alla runt omkring mig känner jag. Fick ett busskortsfodral och en tröja av Emma också, dör vad gulliga alla är.

Nu är det middag med baby och sen match på g.

you shoot me down, but I won't fall, I am titanium

17 år, no more.
Om ungefär en timme är jag 18, alltså vuxen.
Jag känner mig inte alls vuxen, men man kan ju låtsas.
Det är så otroligt mycket som händer nu, hundra födelsedagar och så mycket nytt.

En sak vet jag. Jag ska gå in i det "nya" året med ett leende.




I believe in nothing, one hundred suns until we part

Hade så himla fint kalas idag. Alla släktingar på pappas sida var på plats och jag fick massa blommor och underbara presenter. Igen fest blev det den här helgen, men bra har det varit ändå.



Emma och kusinerna. Är imponerad av bilden, den ser ut som ett fotografi taget på ett fint ställe för längesen.



Älskling.



Farmor, Fred och Freja.



Fick bland annat dessa parfymer och krämer, jag älskar.


fishbone sister







new yorker fall 2011

molnen i famnen

Vilken underbar dag jag haft. Har suttit på en precis lagom varm balkong med vänner och ätit chokladtårta, bara det säger väl en del om hur fint det har varit. Dessutom har jag fått en check för första gången i mitt liv av en väldigt snäll morfar och, jag har fått en Ipad. Helt sjukt vad oberedd jag var på det. Tack världens bästa pappa.






-

I onsdags spelade jag paintball med nio killar. Det var en upplevelse det. Sen åt vi på texas burger, och gud vad gott det var. Vi satt på uteserveringen trots att det spöregnade och jag tror att min älskling fick en riktigt fin dag. Nu är det min tur att fylla 18, snart.

Vi skulle stjäla allt och slänga bort det igen.

Hej. Jag har haft världens finaste eftermiddag kväll morgon. Har bedövat mig själv med elliots lukt och somnat sked, vaknat upp och pussat grattis på väldens finaste. Vem kunde drömma att vi två skulle få uppleva våra 18års dagar tillsammans?

Nu sitter jag i ett knäpptyst kök, äter nudlar och skriver idéskissar till projektarbete. Tror jag har something good going on, men man vet aldrig. Är så himla osäker när det kommer till att komma på ett ämna jag ska ägna nästan ett helt år åt.

Nu ska jag ta på mig andra kläder och bege mig till Farsta för lite bus. Blir nice.




act like a lady, think like a boss

Blev hemmadag idag, på grund av att jag inte sov någonting inatt. Jag fungerar helt enkelt inte utan sömn, så att gå till skolan var det inget snack om. Nu ska jag titta på en film och äta lite brownies.



bild från i lördags

make me your radio, and turn me up when you feel low

Jäkligt aktiv dag alltså! Skolan, promenad på söder och tråna efter saker på Monki, hem och äta vegitarisk lasagne, åka tillbaka in till stan och köpa present till älskling (jätte mysig grej, wie) och nu ska jag snart ta mig till tunnelbanan ännu en gång för att åka till träningen. Inte lätt liv alltså, men jag klarar det. Det är ju relativt roliga grejer som görs iaf, imorgon blir det nog riktig chilldag (utom skola alltså) och sen på onsdag är det fezt. Eller, inte riktigt, men fira pojkvännen ska vi göra!




forgive my hesitation





Jennifer Åkerman

Lite inspo från Veckorevyn såhär på kvällskvisten.
Godnatt på er.

I BELIEVE YOUR MOST ATTRACTIVE FEATURES ARE YOUR HEART AND SOUL.

Den här söndagen har jag halvsovit mig igenom framför prison break, jag har gått barbent för sista gången och köpt en blå blomma till mamma, bara för att liksom.
Det var en trevlig kväll hos Ebba igår, vi sprang upp och ner i trappor och ut och in från altanen, inte stilla en sekund. Vi satt i varandras knän på uteplatsen, galen-dansade till ge mig arsenik och åt ostbågar på övervåningen. Pratade och pussades barfota i blött gräs och myste på en stor madrass medans vi diskuterade seriösa saker. Det var gästlista och "kokain" i köket, nice alltså.

Och idag vaknade jag av att han pussade mig på pannan. Kan inte vakna bättre, det går inte.



take me to the suncoast

Idag var det nästan bikiniväder fast det är september. Jag satte mig med en bok i solen ett tag.

Snart är det dags för fest hemma hos Ebba i bromma, överklasstema. Ska slänga på mig en balklänning, träffa en snygg man (som råkar vara min egen) och åka iväg.


jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än.

Igår såg jag Håkan ännu en gång, och det var magi hundra gånger om.
Vi stod mitt i publikhavet och bara njöt av denna underbara Håkan, han är bäst.

Det är ungefär allt jag har att säga just nu.








sandpaper kisses

Kom nyss hem från stammishaket där jag åt grillbiff, riktig standard på den alltså. Nu pratar jag med älskling i telefon och ska sätta på en film, taggar så himla mycket inför imorgon. Kom på nyss att jag ska se Håkan Hellström då, alltså verkligen kom på det. Har inte riktigt fattat det än. Äsch, det blir nog för bra för ord helt enkelt.


you blow out the winter, you blow out the spring and you tease the wild autumn

Efter ett step pass och massa läxor är jag helt slut i både kroppen och huvudet, på ett skönt sätt. Funderar faktiskt på att lägga mig framför en Zac Efron film redan nu, då är jag förhoppningsvis ganska utvilad imorgon. Dagens höjdpunkt var soffmys framför Prison Break med syster, Elliot och kladdkaka. 

Lyssnar på Joel Alme och dör lite av finhet.



If you ain' living on the edge you're taking too much space






I don't need it to be easy, I need it to be worth it.


Can you see that I'm bound in chains?

Kom hem för ett tag sen från Make Up Store's höstvisning på globen, riktigt fin show! Modellerna var jätteduktiga och så fick jag se Maria Montazami också, hon halkade till i sina klackar och var lika flummig som man tror. Kan inte låta bli att gilla henne lite.

Annars har jag nördat framför idol och duschat, blir sängen om ett tag alltså. Är helt slut, vet inte hur mycket kaffe jag druckit idag. Lite såhär såg det iallafall ut ikväll:



bild snodd från linda

How many times do they have to tell you that it's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself?

Det blåser upp till storm ute. Det märker jag för att jag stter vid mitt vidöppna fönster för att ta in det sista av "sommaren" (den femte september, I wish). Åt nyss stuvade makaroner och köttbullar, standard. Annars hade jag vanlig skoldag idag, sen lite nödvändig shoppning och hem för att slänga mig i soffan och ta ett fotbad. Inte helt fel med sånna här chilliga dagar. Längtar inte till vintern alls.

Juste, har ju glömt att berätta vad jag gjorde i lördags. Jag träffade upp baby vid middagstid för att köpa mat på daglivs, men i sista sekunden ändrade vi planerna till att köpa pizza istället. Då ringde vi upp Anckers och Tobbe och tvingade dom att joina oss. Senare drog vi iväg till Baylando och hyrde två skräckfilmer, lite annorlunda kväll mot för hur helgerna brukar se ut, men alla kände sig lite hängiga så det var verkligen bäst så.



snygg

tvåsamhet.



Trots allting så blir det väl vi
Trots alla tårar och dramatik
Trots den sommaren vi tog en paus
För när hösten kom var det du och jag
Som det ska
Du är allting som jag har
Lovar dig, så du vet
Hundra år av tvåsamhet

You can't burn out if you're not on fire

Är så otroligt utmattad i kroppen efter en dag på loppis i Aspudden. Gick runt i flera timmar och tittade runt, och nu kom jag hem för ett tag sen med massa böcker, några tv-serie säsonger och lite kläder. Känns inte allt för illa alltså.

Imorse åt jag carbonara med världens vackraste pojke. Jag älskar honom och hans skratt så mycket att det gör ont.




And no this is not the summer dream she saidm, It's just the drying of the lawns

Idag har jag shoppat för alldeles för många hundralappar. Det blir lätt så när man har några tusen på kontot, inte bra. I veckan blir det minimalt med köp lovar jag mig själv nu. Det måste bli så. Å andra sidan var det ganska nödvändiga saker jag köpte, så som hårprodukter och lite festligare plagg till helgerna.

Nu åker jag hem till pojkvännen och lagar mat med honom, myskväll på schemat.



och här är en bild jag blev kär i igår natt. vill förstora upp den och ha den på väggen.

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig

"den svenska björnstammen - vart jag mig i välden vänder" har blivit lite av ett mantra de senaste veckorna.
och såhär har början på mitt september sett ut.









sensommarsol (vägrar säga höst) på fredhällsklipporna




mcdonalds nya glass med ahlgrens bilar, fredagsmums.


om du lutar dig mot solen, om jag lutar mig mot dig

Chips & cola, några vänner och en bakgård gjorde min kväll. Chillade runt i några timmar, sen deppade vi ihop för att Sverige förlorade mot Ungern i fotboll. För att glömma det drack vi ännu mer cola, sen tog jag bussen hem till Vasastan och nu ska jag trösta mig ytterligare med lite internet fönstershopping.
Men egentligen, vad gör en liten fotbollsmatch när man har ett sånt underbart litet gäng att hänga med?

blåbärspaj

Kom nyss hem från stan och kvällsfikan med Frida. Veckan har gått snabbt som alltid, men idag fick vi den goda nyheten att sommaren stannar hela September. Förhoppningsvis blir det alltså lite fler mysiga balkongkvällar osv, men imorrn startar jag helgen med 50 års fest hos Elliots gudfar, blir nog askul.



hejdå säger jag med random unge som var typ det sötaste jag någonsin sett

jag kommer alltid vara den som har gått från väldigt kär till obegripligt ensam



åh vad bra den är. repeat.

RSS 2.0