You are amazing

Hade världens mysigaste kväll igår. Grekiskt och En Gång i Phuket blev det. Idag har vi bara gosat hela dagen och snart åker jag till Frihamnen för att möta upp tjejerna och hoppa på färjan! Åbo, here we come!


Inget dåligt sätt att vakna på


Lately I've been craving more

Idag firar vi tre år.
Är så lycklig över att jag har honom.
Världens bästa sötaste finaste. <3

I en hundradels sekund tränger ljuset fram, och jag ser vad jag gör när jag är i din famn.

Sitter med håret i turban och slökollar på tv, väntar på att big brother ska börja. Dissar nog utgång ikväll trots att det är lov, är mör i kroppen efter boxningen.
Snygga frisyrer, glajjor och stil. NAJS helt enkelt, ge mig sommar!

I'm in his favourite sun dress

Hejhej. Random men snygg outfit. Idag ska jag äta carbonara och boxas och imorgon är det en speciell dag som ska firas. Längtar.

I got that devilish flow, no halo

Hej. Idag har jag inte gjort någonting i princip, bara instagramat lite, ätit biffar och djungelvrål och sett My Week With Marilyn. Trevlig film.
Nu åker jag hem till Elliot. Hejdå.

you can erase someone from your mind, getting them out of your heart is another story

Hade en great, awesome, amazing första sportlovs-kväll igår, för att härma Danny som var klart bäst i mello ikväll. Kan inte låta bli och gilla honom. Efter den lilla parantesen så åter tillbaka till igår, jag var med standardgänget hemma hos Crille, vilket är ännu mer standard. Blev massa natthumor innehållandes kanel, fight om täcket och toblerone. Det blev också att somna liggandes sked med pojkvän i mitten och Johannes på andra sidan alldeles för sent för att vakna några timmar senare till doften av nybryggt kaffe. Lägg till lite Big Brother på det, en enorm här hör jag hemma dom här personerna älskar jag så himla mycket och har så himla kul med-känsla och en kebablunch på det så har du mitt senaste dygn. Kommer somna med ett leende på läpparna ikväll, är så euforisk i den lilla lyckan av att ha underbara vänner och pojkvän.

http://theo-gosselin.blogspot.com/


dom stänger nu men ingen bryr sig, blir blind när alla lampor lyser

Det är herregud Mars om en vecka. Förstår ni det? Det gör inte jag. Tiden tickar snabbare än någonsin och jag har mer att göra än någonsin även om jag ignorerar det mer än någonsin. Fast det går fan bra med allt det där som ska göras, köpas, fixas, planeras, det gör det. Positiva tankar. Det är sånna man måste fylla gråa Februari med, även om man börjar känna hopp inför våren ute nu. Solen skiner ju för sjutton! Om ca en vecka drar ju jag på kryssning också med några av dem bästa tjejerna, inte dumt det heller (!!!!!).
Jag kommer bli besatt av big brother den här säsongen också, men det gör ingenting. Någon guilty pleasure måste man väl få ha? Ikväll blir det alltså bb, imorgon sovmorgon och pluggpluggplugg.

YOU TOOK ME BY MY HAND AND TOLD ME THAT I MADE YOU FREE


NO MATTER HOW SMART YOU ARE, YOUR HEART ALWAYS MAKES YOU DUMB

Hur snyggt?! Vill typ ha haha men skulle aldrig våga, gör för ont.


NOW IN A HEARTBEAT, I WOULD DO IT ALL AGAIN

Tänkte bara visa hur det såg ut i fredags hos Stella. Så fint.

big day

Kan ni förstå hur söt hon är? Och det är kul att tårtan nästan är lika stor som henne, hehe. Är så stolt storasyster. <3
Cassandra var här! Alltid kul att träffa min huneybunney!

sorry for party rockin'

Sitter inne och slösurfar lite på facebook, ungefär så kul man kan ha en söndagskväll i februari, och läser om hur otroligt skoltrötta alla är och att alla bara väntar på bättre tider. Det känns faktiskt så. Med all rätt kan jag tycka, nu har man slitit sig igenom 12 år i skolan, klart man är trött. Slutspurten är alltid värst ju. Kan tänka mig att vårsolen, alla skivor som drar igång och denna skoltrötthet inte kommer bli en så bra kombo, den kommer nog resultera i att man hellre är ute än i skolbänken. No good, men skoltrötta är vi allihopa allihopa allihopa osv osv....!
Bild från skolan vid terminsslut. Åh <3

and when it's over, and when it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good


15 ÅR!

Har sovit så mycket den här helgen, vilket har varit galet skönt. SÅ välbehövligt!
Om en timme kommer massa gulligt folk hem till mig och firar Emma som fyller 15 år idag! Grattis älskade syster, fast du är fortfarande liten för mig. Puss!

WHAT LIES BEHIND US, AND WHAT LIES BEFORE US, ARE TINY MATTERS COMPARED TO WHAT LIES WITHIN US

Fint.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1446701/images/2012/pic_190028773.jpg" class="image">


Lördag i februari

Vill ha det här vädret idag. Random tjej på bilden, men titta på vädret. Molnig, ljummen, lagom sommar <3


practice

Hade så jäkla trevligt hos Stella ikväll, eller rättare sagt ute på hennes föräldras fina restaurang. Vi åt vattenmelon, perfekt stekt kött och cheescake till efterätt, en underbar middag helt enkelt, följt av oändligt mycket musik-prat, playahead-prat och spökhistorier. Ungefär så. Kan fortfarande inte förstå hur man kan klicka så bra med personer man bara träffar någon gång per år, hur det varje gång känns som om man aldrig varit ifrån varandra. Det är en fin känsla det där, det måste vara för att vi bokstavligt talat växt upp tillsammans. Jag vet nästan allt om dom där knäppa, grymma människorna även om vi inte är så stor del av varandras liv längre. Livet alltså. Nu ska jag vara lite töntig och krya ner i en nybäddad säng och bara njuta av en hemmafredag, och att jag är så trött att ögonen svider - det betyder att jag somnar gott ikväll. Puss mina vänner, jag hoppas att ni har en underbar fredagskväll - jag känner mig kärleksfull.

slowly

Äter kiwi och förbereder mig för att dra ut i snön för att åka hem till pappa. Ikväll väntas middag med människor jag inte träffat mycket alls de senaste åren, vilket kommer bli himla kul tror jag.
Igår sov min baby här. Fattar inte att vi snart firar tre år tillsammans. Tre år sen den där natten då han efter lång väntan frågade mig rakt ut "varför vill du inte kyssa mig?", och så drog han mig intill sig och jag kysste honom. Då fanns det inte längre någon återvändo, efter det var jag fast. Om det är någonting jag lärt mig de senaste åren är det att vissa saker går det inte att sätta ord på, det går inte att förklara alla känslor. Vissa av dem är helt enkelt för starka för det.

vet var jag är men är där jag hamnar, trevar och famlar, lever och andas. blundar åt problemen som samlas.

Senaste tiden har sett ut såhär, jag har fikat med Amy (drack världens godaste latte), tränat en del med Cassandra, druckit varm choklad i vintersolen och ätit himla god mat. Shoppat lite presenter till olika personer har jag också hunnit med.


He made the world to be a grassy road, before her wandering feet.

Kärleken är fan inte lätt alltså, men den är värd det. Bara så att alla vet. Nu vill jag ha vår känner jag helt plötsligt, behöver det.

But how do you know what’s real and what’s not when the whole world is inside your head?


Let's raise hell in the streets, drink beer, and get into trouble

Idag har jag och tjejerna bestämt oss för att köra en kryssning under sportlovet, hur underbart som helst! Planer och saker att se fram emot är alltid grymt uppskattat såhär i vintertristessen.
Här är lite bilder från finaste Fridas 19års fest föressten! Hur roligt som helst var det! Vill ha helg igen.

inte bara för att hon är död, men denna text är så mäktig.

"I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
Because the greatest love of all
Is happening to me
I found the greatest love of all
Inside of me
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all"

the two most important days in your life are the day you are born and the day you figure out why.

Imorgon, måndagmorgon och allt det där, kommer bli ren pain. Längar inte.
Men helgen har varit sådär halvlugn och bra, hann med en pannkaksfrukost med älsklingen som numera är mästerkock, en promenad i fina vinterstockholm med varmchoklad och lite annat mys. Inte helt fel.

varför ska jag ha en stereo, när jag hör musiken från tusen båtar på väg härifrån?

Igår - födelsedagsfirande hos bästa Frida med vänner, utbytesstudenter, musik och dans.
Idag - melodifestivalen med Cassandra. Exited.


jag lärde mig att änglar bara finns i snö

Fredag imorrn igen då! Allt bara flyter förbi utan att man hinner med. Jag tog min första gardasil spruta idag också, duktig tjej. Är så känslig för sprutor och sånt så har haft ont i armen idag, men överlevt har jag ju gjort, hade bara en lektion då vi kollade på family guy, lärorikt och bra. Nu blev jag sugen på semlor som reklamen här bredvid visar, men istället ska jag äta hallon med glass och kolla på biggest looser (ironin i det alltså). Hejdå.

Don't you worry about a thing

Vanlig tisdag idag, massa kaffe för att övervinna tröttheten, farmor på besök till middagen och tillsist skratt framför halv åtta hos mig. Så standard det kan bli. Vinterhalvåret i ett nötskal.

Jossie, hatar dig för att du ska utomlands.... Men du är söt endå, puss på dig, bjussar på bild från tha club i fredags!


-

Vi lever i en konstig tid. Dagen efter att något har hänt glömmer man bort det. Visst, man kanske minns händelsen, men känslan försvinner så fort. Även om det var en riktigt roligt kväll, fylld med skratt och små lyckorus som inte alls kommer sådär väldigt ofta i livet så är det så kortvarigt. Dagen efter blickar man tillbaka på det med ett leende, för att sedan helt glömma bort det. Man börjar fokusera på att uppnå nästa lilla lyckorus. Jag vet att det är så vi människor fungerar, men vi är nästan aldrig fullständigt nöjda. Även om vi är det en kort stund så minns man det knappt timmen efter. Känslan är som bortblåst och allt man har kvar är orden man själv satt på händelsen, det man har bestämt att kategorisera den som. Man har antingen romantiserat eller förmörkat den. Har man romantiserat vill man uppnå något lika glittrande igen och igen och igen, fast kanske utan resultat, känslan man har namngett finns inte i verkligheten.

Minnen man faktiskt kommer ihåg den riktiga känslan till är de absolut speciellaste. De är inte många, men tänk efter, några finns det. Man minns exakt hur luften luktade och hur stämningen kändes, just för att man kunde ta på den.

so much for the street lights, they're never gonna guide you home

Tittade nyss på de få bilderna som togs i fredags, och jag skojade med er förut, dom bilderna kommer inte upp här. Inte en enda av dom var snygg, tyvärr Jossie, vet att du läser det här (haha lol)! Men ni överlever. Puss!

Här är jag och gullig kusin istället förra julen. Fråga inte varför.

I guess that makes us one in a million.

Imorgon har jag en extra timmes sovmorgon, och det tackar vi gud (?) för! Ska nog spendera resten av kvällen i sängen med grey's, låter som en date.

Kolla här, jag hittade en bild på Beckham där han faktiskt var ganska het, kanske måste köpa nått från hans h&m kollektion till Elliot after all.. Och låten på den reklamen är nice, ni vet lalala "please don't let me be misunderstood".


I've been a lot to the movies lately, the last one ruined my heart. I saw the world go down and under, everything just fell apart.

Hej hej. Lyssnar på chillmusik och väntar på att maten ska bli klar. Lördagskvällen spenderades i Elliots soffa framför film, chips och godis, bästa möjliga sätt alltså. Imorgon börjar ännu en skolvecka. Min syster sa idag till mig att det är 116 dagar kvar tills den 1 Juni. Sommaren. Herregud, det är ofattbart lite.

You'll be happy and wholesome again

Hade fett jävla roligt igår. Åt kycklingtacos hemma hos Josefin med Anna, filmade galna filmer och gjorde massa annat mys som involverar skratt, sen tog jag och Jossie tunnelbanan ut i natten för lite fest. Spontant och himla lyckat alltså! Bilder kommer nog sen, inte från utekvällen dock, då stannade kameran i väskan.

Flicking through a little book of sex tips, remember when the boys were all electric?

Dagen flöt på bra faktiskt, och nu är jag äntligen hemma i soffan igen. Dricker iskall cola och är ledig imorgon. AOUDBUASUUF på det. En extra dags helg är alltid välkommen. Fredagskvällen ska sen spenderas på bästa möjliga sätt, med Anna och Josefin.



gifted

And I always find, yeah, I always find something wrong

You been putting up with my shit just way too long

I'm so gifted at finding what I don't like the most

So I think it's time for us to have a toast

Let's have a toast for the douchebags

I wish I had a beach house

Idag ska jag på hårcasting med bästa tjejerna (börjar bli en vana för oss hehe) och sen teater med litteraturklassen, woho liksom. Blir nog.. intressant.

Föressten, måste bara säga att jag har suttit på stadsbiblioteket någon timme i förmiddags, sjukt vad duktig man känner sig då alltså.


Today

Idag har jag haft sovmorgon och det betydde mysmorgon, åkt till skolan för att få reda på att lektionen var inställd, ätit mellis, busat med Freja hemma hos farmor och till sist boxats. Sooooft, och nu är jag i extas för jag kom på att Sveriges mästerkock börjar nu, gaaaaah.


RSS 2.0