hot stuff

“I think girls like the bad guys because they are attracted to confidence, we’re all attracted to someone who knows what they want and how to gei it.” - Ian Somerhalder




Dom hetaste vampyrerna hittar man inte i Twilight, utan i Vampire Diaries. Det är nu bevisat. Grr.

och du får ingen tår, ingenting

Idag gick jag frivilligt hem tidigt för att ha myskväll med bara mig själv. Kände att jag behöver vara ensam ett tag, tänka, inte alltid ha någon där bredvid. Inte för mycket av det goda liksom, då är det inget bra kvar med det tillslut. Jag vet att jag klarar att sova ensam, att det är ganska skönt ibland, jag kan inte vänja mig med att han ska vara med mig varje sekund.

Dagarna flyter ihop allt för mycket just nu. Längtar galet tills vi flyger härifrån, iväg från den här staden och människorna i några dagar. Lämnar alla tankar här.

Så, iallafall, nu sitter jag här med min cola och hade tänkt kolla älsklings OTH. Men, dom här himlans bloggarna stoppar mig som vanligt. Fast, jag har ju hela natten på mig. Älskade älskade sommar.


varför vara en blek kopia när du kan vara ett strålande original?



Lite såhär såg gårdagsvkällen ut (kan man ens säga så?).
Den spenderades i parken som många andra kvällar med bland annat dom här finisarna. Vi grillade i den varma kvällsolen och bara umgicks.


Idag har jag varit och badat exakt hela dagen med Josefin, Bella och några, superfint väder ju. Men är helt slut nu. På kvällen har jag sett film med Elliot, blev någon svensk som hette Original och en klassiker, Tjenare Kungen. Grymmaste filmen alltså.

jag kan se din gloria.

I förrgår tog jag världens härligaste kvällsdopp (som också var årets första för mig, jag är pussy) med syrran och Elliot. Vattnet var inte så kallt om jag hade förväntat mig, så det var hur skönt som helst.





När vi sen kom hem, hade kollat på två filmer och ätit cheese ballz, då blev det plötsligt strömavbrott. Inte mycket annat att göra än att börja spela gamla spel och så småningom hoppa i säng.


en midsommarnatt

Kvällen började som sagt med mys och grill i Huvudsta.





Sen vidare och träffa dom andra.











Det är alltså jag och den här sötnosen som ska till Spanien med våra pojkvänner om ungefär en vecka, underbart!



Kransen som Frida hade med sig användes hela kvällen, trots att blommorna var vissna var den fin. Här är Måns med både den och rosett på huvudet, haha.



Sen var tydligen klockan mycket och det hade hunnit bli ljust igen, då var alla hungriga och vi gick till donken en sväng.



Och så var den lilla kvällen slut.

simple life, simple story

Gårdagskvällen, Midsommarafton, blev faktiskt väldigt fin. Började med att vi åt hur mycket grillat som helst på picknick filtar med familjen och sen hem till baby där vi träffade annat folk. Ni får se bilder sen. Svenska låtar på hög volym, dans och att gå hem när det är ljust, det kallar jag sommar.

for the windows in paradise





Tänkte visa en outfit jag hade för ett tag sen, super avslappnad klänning som man bara kan dra på sig ljumna sommarkvällar, me like.

Idag blir det lite midsommarfirande, jag och Elliot drar oss iväg till mina kusiner för att grilla god mat och kanske bada lite. Tog årets första dopp igår i Brunnsviken och det var faktiskt inte alls kallt.
Senare på kvällen åker vi nog och träffar lite vänner, så nu kör vi!
Fin midsommar alla.

I didn't think love would be like this



"And I was in love with things I tried to make you believe I was

And I wouldn't be the one to kneel before the dreams I wanted
And all the dark and all the lies were all the empty things
Disguised as me"

Let the golden age begin



Gårdagen började med att jag träffade den här fina tjejen, först blev det lite mat och sen åkte vi vidare. Vi satte oss på Nockebys badberg i någon timme. Galet skönt att bara sitta och vara i kvällsolen som fortfarande värmde.




Sen kom det fler härliga människor och vi blev ett litet gäng där. Jag tog inte alls många bilder, hade annat för mig, som man oftast har.

Idag planerar jag att kanske gå ut och få lite sol på mig, eller så struntar jag i det och stannar inne. Sängen och OTH känns faktiskt lockande.

how do i get better, once i've had the best?

Jag kommer ihåg ett sms jag fick förra sommaren. Jag kommer ihåg exakt hur det fick mig att känna, le och gråta på samma gång, mer än något annat sms jag fått. Jag kommer ihåg vädret och mamma, mina lätt brunbrända ben på stenmuren. Och den tomma känslan i magen som vägrade försvinna. Inte hel utan honom.
Ibland önskar jag att jag hade kvar det smset, men jag antar att livet är elakt ibland, så elakt att jag råkade tappa bort mobilen på popaganda i vimlet. Det är fruktansvärt synd när man inte får ha kvar allt det fina, men känslan och minnet kommer jag alltid ha. Från en stenmur i Julivärmen.


we walk this road together

Nämen hejsan, här hade jag visst en blogg också. Dagarna känns rätt sega nu, vill att nått nytt ska hända. Jag vaknar runt ett, går ut och solar lite om det är bra väder och på kvällen får man se. Så ser det mest ut.
Annars drar jag ut till landet i några dagar på torsdag för att fira midsommar, hoppas det blir kul. Ska försöka få med älsklingen, skulle vara tusen gånger roligare då.

Nu ska jag väl ta tag i lite jobbiga saker och kanske belöna mig med lite one tree hill. Puss.



i like the way you lie.

Jag sitter bara och väntar ut den här helvetesdagen med VM på i bakgrunden.
Blir galen om jag är själv en heldag, som idag då. Fint alltså. Om fyra timmar kan jag säga att det är måndag, fan vad jag längtar.



love will save me.



För första gången känns det faktiskt som om kärleken kommer rädda mig på riktigt. Ur den här skitsituationen som aldrig tycks ta slut, jag tror jag klarar det med lite hjälp av kärleken. Och det känns jävligt fint på något sätt.

tickle your fancy



Roar mig själv med lite bilder på hetingen Johnny.
Ska snart sätta på OTH och somna till det tror jag, det här måste vara sommarlovets hittils mest oeffektiva dag. Har legat i soffan och halvsovit, ätit godis och rostbiff hela dagen. Nice one.

fly on the wings of love

Jag kan inte få nog av bröllopet som går på tv, det är ju så fint. Kan inte låta bli att bli lite rörd. Det borde vara bröllop på tv oftare, inte bara när kungligheter gifter sig. När Agnes och den andra snubben sjöng "If only you could see the way you smile" föll nog en liten tår alltså.

Dom firar sin kärlek och min har dragit iväg till GBG. Och även om det bara är två nätter så saknar jag honom redan.




connected to you no matter what


hittad på weheartit skulle jag tro

Fy vilken gullig grej att tatuera in, små pusselbitar. Så hör man alltid ihop.

I will be stronger.



Helt okey dag. Gillar inte att sova bort det mesta av den, men när det ändå inte är jättefint väder spelar det inte så stor roll. I Spanien ska jag inte sova bort en enda minut bestämmer jag nu, bara det jag verkligen måste. Gud vad jag längtar.

Jag hade lite picknick med pappa, åt kycklig och sådär idag då, sen åkte jag och träffade älsklingen. Vi hann inte till daglivs medans det var öppet så fick köpa chips, dipp, cola & nudlar på seven för över hundra spänn, jippie. Men men.

Annars sitter jag och nynnar på VM-låten, den är så catchy så jag dör. Waving flag med K'naan.

min morgon.



Idag var det stekande het sol utanför fönstret när jag vaknade upp hos Elliot.



Vi bestämde oss då för att göra pannkakor. Med allting på såklart, nutella, grädde, sylt och annat.



Det visade sig vara en bra idé, fast vi blev så mätta så vi var tvugna att lägga oss i sängen igen och vila, så kan det gå.

carry out









Såhär såg kvällen igår ut då jag träffade lite fina flickor och grabbar. Mysigt och alldeles lagom på något sätt!

Idag är vädret mycket bättre faktiskt och jag har solat lite. Sov alldeles för länge såklart, men det är sånt som händer. Jag älskar sommarlov.

springbreak







Det här vill jag ha. Sommarkänslor

we no speak americano

Planerna för ikväll är då lite oklara eftersom man inte kan göra sommriga saker som att grilla eller nått. Vädret är kasst som ni vet. Men, jag ska ändå försöka träffa folket och umgås lite. Är ganska trött, men det ska nog ordna upp sig! Kom hem för ett tag sen efter att först ha ätit lunch med Felicia på en god grekisk restaurang och sen träffat Bella ett tag.

Nu ska jag äta kyckling, ciao.

Hunting for light

Alltså vädret i Sverige suger verkligen. Jag har inte kunnat bli ett dugg brun i det här himla vädret. Det är fan iskallt ute, blåser och har sig, är det inte sommar eller? Mitten av Juni? Nej tydligen inte. Allt som gör mig glad just nu är att snart drar vi härifrån, till Spanien. Kan fortfarande inte förstå det, kommer kännas overkligt ända tills vi verkligen sitter på planet. Massa underbara dagar av sol och värme med dom bästa som finns, sounds good to me.



BELLAAAAAAAA, SNAAAAAAAAAART!

annie hall

Tänkte visa lite vad jag har hållt på med på senaste tiden.



Suttit i parker med klassen och sett såhär söta hundar som vill ha ens mat



Haft skolavslutning och ätit chokladbollar




Kommer sakna flickorna





Jag var också på Långholmen en stund och hade picknick med klassen



Spenderat lite tid med det här fina paret



Suttit ännu lite mer i parkerna med härliga gänget




Och gjort pannkakor med en hel hög fina människor.

Och så har jag hela tiden lyssnat på Oskar Linnros. + Lite mer grejer som jag inte har bild på.

Och det var väl ungefär början på mitt sommarlov.

i am shaking



En av mina favoritskådisar, Sophia Bush. Hon verkar så äkta på något sätt. Och så är hon ju sjukt vacker.

“I’m not a celebrity. I don’t call myself a celebrity. I’m an actor.” - Sophia Bush

there's a reason for me to feel high

Det blir så mycket tråkigare utan honom. Det är inte så att det gör ont i hela kroppen, så som det brukade göra förut då vi var ifrån varandra en endaste minut, och inte heller nära hur ont det gjorde då han var i grekland en vecka. Värsta veckan i mitt liv skulle jag säga. Nej, det är bara tomt, jag har liksom ingen där, ingen att berätta hemlisar för eller äta nattmacka med. Ingen att pussa på örat och somna på. Det suger ju.



men hörni, vet ni vad man gör då? man lyssnar på lite härlig musik och sätter på ett avsnitt one tree hill så var det grejat. kanske somnar man idag också.

good girl gone bad

Lite saker jag inte skulle banga på att ha just nu.



Dom här byxorna är inte överdriver snygga, men dom verkar så sköna och ser så avslappnade ut, så jag gillar dom ändå. Och blommorna är pricken över i:t.



Bilden talar ju för sig själv, hur söta är inte dom här ballerinaskorna? Ljusrosa och prinsessiga.

det var en fredagskväll och allt var redan stängt.

Jag har inga bilder att visa då min kamerasladd är ute på vift just nu. Men jag återkommer, lovar!
Söten somnade nyss i min säng, men ska väcka honom nu så ska vi äta fiskpinnar. Sen bär det väl av ut på lite äventyr skulle jag tro, han hade ju trots allt skolavslutning idag! Nu har nog alla sommarlov får vi hoppas!


come on barbie let's go party

Om en timme ska jag träna. Och gud vad jag inte orkar, vill göra roligare saker nu när det är lov. Men några gånger till pallar jag ju. Förlåt att min blogg är så tråkig just nu, men har ingen inspiration. Jag har ganska fullt upp med att förstå att det är sommarlov.


movienight, one more time

Ikväll bestämde jag och Cassie oss för att vara nyttiga, vi köpte därför massa olika grönsaker och dipp. Helt okey, men jag blev efter ett tag väldigt sugen på chips istället. Cassie också, men hon vågar inte erkänna det.
Nu är vi typ övertrötta och sitter och dricker jordgubbsvin. Eller, vi ligger ner. En till film är på g och första sommarlovsdagen är great.


summer sunshine



JAG HAR SOMMARLOV NU!
Igår var jag i skolan sista dagen, liten avslutning. Asnajs.
Senare på kvällen blev det dags att dra till långholmen för picknick med klassen och lite andra ettor från skolan. Det grillades och allt var så mysigt. Sen drog jag, Natalia och Frida vidare till Rålis där vi mötte upp andra fina människor. Kvällen slutade med att jag blödde näsblod och grejer, men annars var det fint.

Jag tror sommarlovet kommer spenderas ganska mycket just som igår, ute i gräset.

i said i love you like the stars abow

Det blåser galet mycket där ute ser det ut som. Och jag är trött Gick upp innan sju idag, första gången på hela året skulle jag tro. Jag kanske är överdriven, men vill typ sova. Somnade minst 5 gånger innan middagen.
Gick till skolan imorse, skrev matteprov som tog 15 minuter, åkte till Rålis där vi spelade lite wolleyboll och lekte Irländsk Julafton (man springer, snurrar, ramlar och mår illa ungefär) med klassen. Sånt är väl helt okey, men nu ska jag nog se en film med syster och försöka hålla ögonen öppna.

Och vet ni vad? Imorgon får jag sommarlov. Jag klarade ettan!



såhär kan en kväll i rålis se ut.












I'm not afraid.



Åh, han är tillbaka. Eminem. Jag har alltid gillat den killen, och det är såhär det ska se ut.

you little monster

Jag har jättetråkigt. Har varit vaken sen innan nio och kunde inte somna om, Elliot ligger och sover i sängen och ser så söt ut. Tillslut gick jag upp och satte mig här. Konstigt att jag inte kan sova, somnade säkert tre igår. Var i Rålis igen all night long med söta Josefin som jag kommer få sakna nu i 17 dagar, och lite annat folk. Bilder latero.
Nu ska jag äta lite mer godis och sen duscha för det har jag inte gjort på två dagar, fräsh tjej. Heido.


(bilden är så cool så jag vet inte vart jag ska ta vägen. weheartit i guess.)

saturdaynight.



Slänger in en liten bild på mig själv. Och jag lyssnar sönder Håkan Hellström som så många gånger förr. Dör.

jag hade hoppats på något.



Jag lyssnar på svensk musik, det är så fint. Och snart ska jag ut med vänner i parken och bara hänga, grilla och mysa är det tänkt. Det är sommar, och det är sånt man gör då. Och jag ryser vid bara tanken.

Igår var vi i Rålis och sen hemma hos Bella ett litet tag, där lyssnade vi på fin musik och jag tittade på alla hennes kärlekscitat på väggarna. Underbart.

ac/dc på avstånd dårå

Eftersom jag bor ganska så nära Stadion kan jag just nu höra AC/DC's konsert. Dom spelar ju där ikväll. Det är ganska coolt faktiskt, även om jag inte lyssnar på dom alls. Men jag sitter vid mitt fönster och kan nästan höra orden sångaren sjunger. Härligt va?


-

It was so hard to explain, but it gave me a chill
every time, almost like he was touching my heart.
- This Lullaby by Sarah Dessen

Sometimes it takes a good fall to really know where you stand.

Just nu sitter jag nyduschad och lyssnar på Johnossi. Och det är ju fint det med om man ska se det från ljusa sidan. Å andra sida är min finis tre timmars bussresa bort från mig just nu. Men jag ska nog klara mig, bara en natt. Dom här senaste dagarna har inte varit mina favoriter, men det ska bli bättre. Det måste det.


jag vill köpa klänningar, ringar, krämer som luktar gott och fina skor. ba så ni vet aså.

been up all night, staring at you, wondering what's on you mind.

Vi såg den där vackra filmen Dear John idag som sagt, och jag älskade den. Miljöerna, människorna, och hur man verkligen kände kärleken genom tvrutan. Jag blev som nykär i älsklingen igen.
Och det känns som sommarlov. Livet är fint vänner.

Och låten som jag lyssnat på allt för många gånger det senaste året var finare än någonsin.
Älskar den. Lyssna lyssna lyssna.


Does this darkness have a name?

Idag har jag inte gjort något speciellt alls faktiskt. Sitter just nu vid mitt vidöppna fönster och det är riktig sommarvärme. Annars har jag bara ätit god middag, gråtit till OTH och gått i solen med Matilda från skolan till tunnelbanan.
Nu kommer snart min baby som jag ska pussa lite på. Vi hade tänkt se Dear John också. Eller, jag hade tänkt övertala honom om att se den.


finfint citat

The first step toward happiness is always the hardest.



Måste bara göra ett litet inlägg om denna film jag såg idag. Den var speciell, ganska rörande. Vill man ha en riktig funderare ska man se den, men ingenting om man gillar action. Handlar om en psykolog vars fru har tagit självmord, det blir så himla tragisk stämning. Fina citat också.

NU ska jag sova på riktigt.

I guess it all leads back to you.

Jag älskar när tisdagar blir underbara med hjälp av lite spontanitet och fina vänner. Och fina vänner, det är precis vad jag har.

Började med att allmänt slappa i Rålis i solen som var varm idag (tack gud för det). Sen blev alla så hungriga, trots att vi fick gratis mat i Rålis av några snälla människor, så vi bestämde att gå till Texas Burger och äta lyxhamburgare. Supergott var det, jag tog chicken wings med någon god sås!





Elliot tog en superstor hamburgare som resten av grabbarna, manligt! Heh, jätte.



Och här har vi söta paret då, som går runt och ser sådär kära ut mest hela tiden. Sånt gillar vi. Finaste vännerna, som sagt.

Nu ska jag nog dra täcket över huvet, så himla trött. Puss.

blackandwhite




en tredjedel av den jag var går hem.

Det är sådär alldeles grönt ute och det blåser varma vindar.
Jag skippade sista lektionen för jag vet att jag ändå inte kommer göra något värt.
Har så mycket annat att tänka på just nu. Så mycket jobbiga tankar som snurrar omkring i huvet som jag egentligen bara vill glömma, orkar inte riktigt med.
Det känns bra att bara sitta, inte göra någonting. På sin höjd läser jag lite fina texter om kärlek som bara får mig att tänka ännu mer på dåliga saker.
Men just nu är det bara jag och dom gröna träden utanför fönstret, och lukten av sommar.
Inga läxor eller värdelösa tvprogram.
Så ska jag ha det några timmar till.
Sen återgå till det vanliga.
Lite till bara.

RSS 2.0