I got a bad desire, Im on fire

 
hittade en fett skön låt medans jag spanade på 50 shades klipp. beroende av den boken är bara förnamnet. 

no we caaant stooop

har inte bloggat på år och dar. men Barcelona var magiskt. alla ljus på nätterna, alla vodkakvällar på balkongen, alla jäkla karaokeförningar som var roligare än själva utgången. ett riktigt härligt gäng var vi som varje kväll hoppade in i två taxibilar och tog oss någonstans vi inte riktigt visste vart det var. underbar vecka kort och gott.

sen kramade och luktade jag på min man i massa timmar, och tog en båt ut i skärgården med två bästisar. har också dött en massa av värsta jäkla influensan jag någonsin haft. men det var väl det.

nu blir det höst och plugg men jag är redo för mycket kul händer, och ingenting kan kännas kallt och mörkt när jag har honom att krypa upp intill.

I swear july only lasted like 3 minutes

IMORGON ÅKER VI TILL BARCELONA! Ska bli så otroligt kul alltså, musik, drinks, balkong & poolhäng, shopping, bara vara med vännerna, ALLT detta ser jag fram emot!
För övrigt har ingen sommar någonsin gått såhär fort. Men igår hade jag en sista mysig kväll med älsklingen, vi firade hans mammas födelsedag i goda vänners sällskap ute på altanen. Vädret var varmt, klart och vindstilla. En perfekt sommarkväll. Och ja jag är en pussy som grät lite när vi skiljdes åt, även om det bara är för en vecka.
 
 
 
 

RSS 2.0