Every sky was your own kind of blue.

Jag ska berätta om en människa jag tycker om. Han skrattar högt och ofta, det där skrattet får mig alltid att le, och han älskar hiphop, speciellt Eminem. Han kan sjunga varenda rad i hans låtar med inlevelse. Han älskar att ligga sked och lukta på mitt hår, och hans min när han ser ett tvprogram han gillar är oslagbar. För att inte nämna uttrycket han får i ansiktet när han ser på mig. Han spelar in en speciell alarmsignal till mig så att jag ska känna mig gladare när jag vaknar på morgonen, för han vet hur jag kan vara. Han äter mycket frukost, precis som jag också älskar att göra. Har alltid ansett att det mysigaste som finns är att sitta vid frukostbordet mittemot en person med tända ljus, och nu har jag hittat någon som delar den uppfattningen. En fridfull morgon innan en stressig dag liksom. Han minns saker jag sagt och gjort, ofta ordagrant och bättre än vad jag minns dem. Han gör spotifylistor till mig och vill alltid att jag ska må bra. Mår jag dåligt föröker han snabbt ta reda på vad felet är och lösa det. Han är också den ärligaste personen jag någonsin träffat, han säger hellre som det är och sårar än att ljuga eller vara tyst. Han är den mest målmedvetna personen jag vet, har han bestämt sig för något så genomför han det.
 
Han tittar på mig i kön i mataffären och lutar sig närmare, "jag har inte fått pussa dig ordentligt idag". Han är helt enkelt så jävla duktig på att få mig glad.

-


But live girl, have some fun girl, we'll be fine.

Tänkte författa ett litet blogginlägg. Jahapp, då var jag där igen. Pluggveckan. Alla veckor innehåller plugg, men vissa mer än andra. Kurs-slut om 2 veckor. Livet som student har dock varit riktigt chill på sista tiden. I fredags blev det spontanutgång med Frida, Oxid stod på schemat. Rosévin (eller nja, snarare all möjlig dricka du kan tänka dig) & lite dans. Alltid lika kul med den tjejen. Fyra års vänskap har vi nu, kom vi på också.
 
Nu sitter jag i pyjamas och väntar på att mitt hjärta ska komma hit. Har spenderat mycket tid med honom, men det kan aldrig bli för mycket. Saknar honom så fort han inte är nära mig.

handsome fighters never lose battles

Ingen inspelning idag, men life goes on. Istället fikar vi och lyssnar på musik i ett grupprum. Jag är lycklig, fick till exempel en egenskriven godnattsång igår. Somnade så jävla gott och nära nära nära. Har också beställt en fetasnygg jacka och funderar på att gå och shoppa ännu mer idag, lovingit.


Livet e inte jättespännande

Helgen var lovely som vanligt, såg nya twilight och åt thaibuffe (standard), såg hundra lost-avsnitt och drack vin hemma hos Emma på st eriksplan. Så kan det sammanfattas. Denna vecka består som vanligt av jobb, plugg, kanske träning, inspelning av film och mys med baby.


allt är förlåtet älskling

Har känt mig hängig och seg enda sen i söndags, men tog mig ändå igenom ett jobb-pass igårkväll. Hoppas inte den här konstiga sjukdomen utvecklas, huvudverk och illamående är ingenting jag gillar direkt. Det drar ner mig i skolan, vilket jag hatar. Idag hämtade jag dock ut ett efterlängtat paket från Lyko med lite roliga grejer i, och nu ska jag käka pizza. Sånt är däremot likeable.
 

svensk hiphop jao

"Som röken från ett flygplan när det har åkt förbi, så lämnar du små fotspår i mitt hjärta, små kliv av frågor & förundran om hur någon kan vara så fin. Jag svär en dag så måste du bli min - du är otroligt speciell när du bara är dig själv, det är nått som är unikt idag. Har en helt egen stil och ett hjärta av guld med ett leende som gör mig glad. Du är den enda som jag känner att inte bara vill ha som en vän till mig, ingen snack om saken du är världens bästa kille! Så därför vill jag ha dig!"

We will never ever come down.

Igår såg jag och Krille en sån jäkla obehaglig film, "Vägen". Usch, sorglig som fan. Men riktigt bra! Lugn helg blire, tackade nej till 3 party-erbjudanden igår (kärring?) och ikväll ska jag ha girls-night-in med Maxie och gänget innan hon åker tillbaka till Strömstad. Synd att jag sitter och taggar upp mig själv med Dada Life och Händerna mot himlen.. Kanske festar till det lite på söndag istället (FREAKY). Heeeeiidoooo.
 

I'M A STRONG WOMAN BUT SOMETIMES I'M WEAK FOR YOU

Överlycklig för att få en dag ledigt imorgon. Ih. Ska ägna mig åt sånna här saker.


Du har ett sätt som jag inte har.

Helgen har innehållit kursavslut (omggggg så skönt), 2 olika grytor med 2 olika jättemysiga familjer, dans i vardagsrummet med mamma till gammal musik, lax-snittar till förätt (dog), bakis-8 mile i min säng, dans och mys på tivoli med bland annat bästa Anna efter 1 timmes köande, shottar, att inte kunna sova förens kl 6 en fredagskväll, gos med den sötaste vita katten jag vet och djupa samtal på altanen. Är konstant med älsklingen och jag känner mig så otroligt glad, fridfull, underbar och älskad av alla typ. Nä men nu är han och handlar lite smått på ICA sen ska vi krypa ner i nybäddad säng och jag bara njuter njuter njuter. 
 
 
Du har en blick som dröjer sig kvar.
Vad dom än säger, ja eller nej, sätter mitt allt mitt bästa för dej.

jag stal något du var beredd att ge mig.

Gick upp klockan åtta ur min mysiga säng och åt frukost med baby idag. Sen var det bara dra till skolan medans han kunde sova vidare, avundsjuk..
 
En enda liten betygshöjande uppgift till, sen ger jag mig och lämnar denna kursen bakom mig känner jag.
 

chasing summers.

Är tillfreds med allt just nu, utom skolan. Kanske blir lite halloweenpartyn i helgen osv, även om jag är glad som det är. Helt sjukt, sen när kände jag att jag hellre sitter hemma en fredag & lördagkväll än ramlar runt?
 

RSS 2.0