nyårsafton

har inte hunnit blogga, men har varit på Åland med min älskling. druckit massa alkohol av alla dess slag, tagit hand om en goshund, gått promenader med ficklampa och varit rädda för spöken. landet i ett nötskal. nu är vi på väg mot nyårsfirande hemma hos honom då vi tydligen ska göra förrätten, det blir intressant.








somebody loves you, I do, I do, I do


Är genuint jävla lycklig.

Skulle inte kunna tänka mig en bättre jul, helt seriöst. Är så himla tillfreds, både matriellt och inombords. Jag har ny mobil med spotify, shoppade de sista julklapparna tillsammans med Krille idag och sen la jag mig några minuter i solariet som avslutning. Perfekt. Jag unnar mig själv bra schampoon och god mat, sånt där man behöver. Nu sitter jag med Elivis julmusik och äter apelsin och snart ska jag hem till världens bästa pojkvän och ha uppesittarkväll med glögg och allt som hör till, så himla perfekt är det.
 

kärlek som vår har aldrig funnits nångång

Blev helt gråtfärdig när den här bilden dök upp på facebook. Jag har alltid varit och kommer alltid att vara en hopplös romantiker. Satte direkt på min favoritmusik, Håkan is my best friend, liksom.
 
Julfirandet hos farmor idag var toppen btw, åt julbord och myste framför en kopp te och presentöppning. Imorgon är det danföredan och min pojke är right now på väg hit.
 

I've only dressed in pretty and black

Tröttheten är rejält påtaglig ikväll. Jag är ensam för första gången på säkert två veckor, men det känns okey. Sängen är varm och jag har sovmorgon imorgon. Vill bara bli klar med skolarbetet, julhandeln och jobbet så kanske jag kan slappna av en aning också. Blev en sväng på stan idag då lite saker inhandlades, ett steg närmare. Nu har jag bara ungefär 10 punkter till att bocka av innan julafton, och fundera på hur folk kan vara så otroligt korkade. En helt annan nivå, vilken jag vägrar sänka mig till, hejdå. 
 

'Cause of you, I forgot the smart ways to lie. Because of you, I'm running out of reasons to cry

I helgen blev det barrunda då jag stötte ihop med en del oväntade människor, två brudar från klassen, gamla spångagänget och älskade Bella! Saknar den tjejen grovt mycket alltså. Låter som en nörd right now, men ursäkten är att jag är rätt trött. Igår stod finmiddag på vårt schema och vi pulsade dit i snön, åt gudomligt god kyckling och planerade lite inför nyår. Gott vin och goda blåbärsdrinkar fick vi också. Kvällen slutade med kramkalas och spöksnack ute på en nybyggd veranda, och jag har sällan varit med om så bra stämning. Idag har helgen rundats av med två glöggpartyn, ett hos Madde, jättetrevligt och välorganiserat, och ett i sängen med baby framför Jake Gyllenhaal film! Perfekt säger jag bara. Puss







When you love someone

Han sitter bredvid mig och väljer låtar på datorn, lugna coldplay låtar och jag blir bara så glad. Han påminner mig så ofta om hur fin jag är, och att han inte ens kan plugga när jag är med för att han är så kär i mig. Vill bara pussa honom varje sekund. Idag spenderade vi eftermiddagen i vällingby, julklappar köptes och pasta åts. Imorgon är det helg och jag vet inte ens vad jag ska säga, skolan stör inte för jag vet att jag efter några timmar får gå hem och gosa med honom i sängen.


cryin' out your name

Jobbade nyss 6 timmar med allt för lite sömn i bagaget. Hårt att kombinera jobb och skola ibland, men what to do, när man väl börjat få pengar blir man ju så galet beroende. Har ingen aning om hur jag överlevde på studiebidraget (1000kr/månaden) hela gymnasiet.
 
Nu dags för lite programmering (eller inte, jag är död) och imorgon ser likadan ut som idag, jobb och skola. Men jag ska hålla ut. Nedräkningen till lovet har börjat, 8 skoldagar kvar.

andra advent

Det blev en hektiskt men endå lugn andra-advents-helg. Ingen utgång med Natalia i fredags, men däremot Tivoli med min pojke, hans vänner och Anna och Jossie! Vi dansade och drack som om det inte fanns någon morgondag, och det fick man ju äta upp i lördags så att säga. Krille gick och köpte yoghurt till mig för att det var det enda jag kunde äta, gulleplutten. Sen myste vi med hans mamma resten av kvällen, ät kyckling, promenerade till statoil och köpte godis för att sedan bänka oss framför Så Mycket Bättre följt av långfilm. Är så glad att jag har min älskling.
 
Nu blir det lång dusch med ansiktsmask och imorrn börjar plugghelvetet igen.

december

fint det är ute nu, ordentligt med snö har det kommit. tog nyss en mysfika med min flicka Johanna, uteserveringen i två minusgrader is the shit! imorgon fredag, då får jag träffa min älskling Natalia för första gången på flera månader. nu ska jag återgå till att lyssna på Darins - Astrologen, finast denna vinter (förutom min baby som åkte hit och överraskade mig igårkväll).





RSS 2.0