Och i Azalea kan man inte undgå att bli kär

Valborg, valborg, har äntligen börjat få in helgkänslan. Efter 2 helvetesnätter av sömnlöshet pga tenta och jobbhets fick jag äntligen somna in bredvid baby, med shutter Island på tvn. Aldrig varit lyckligare, typ.
"Vi behöver varandra, det bara är så."
 
Idag jobbade jag genom att ha 3 timmars lektion och var anställd för 7 timmar, cash för att sitta i fikarummet och lyssna på podcast typ. NUUU äre dags för middag och wine hos Elin!!!! Mitt i veckan. SE DÄR!!
 
 

A person rich in simple treasures.

Ligger bakis som ett as och tittar på en fin Nicholas Sparks film, ALLA hans stories är helt bedårande. Message in a bottle heter den, och jag fastnade för detta citat:

“i already had what everyone is searching for and few ever find. the one person in the world who i was born to love forever. a person like me. of the outer banks of the blue atlantic mystery. a person rich in simple treasures. self made, self taught. a harbour where i am forever home. and no wind, or trouble, or even a little debt can knock down this house. the prayer is that everyone in the world can know this kind of love."
-

Är så happy, för jag har varit ledig mestadelen av veckan - eller jag har pluggat hemma, men det har inte varit så jobbigt som jag förutspådde faktiskt. Nu hoppas jag på ett E bara!
Nästa vecka blir det dock ingen vila, utan mycket närvaro i skolan och ska försöka få till två heldagar på jobbet - annars blir jag fattig (men kanske ganska glad och utvilad).
 
Gick nyss in i rummet för att hämta plugg-grejer, och då tittade han upp på mig, men rufsigt hår och kisande ögon - vill aldrig glömma den bilden. HAN ÄR SÅ BÄST och luktar vid nacken-halsen-hårfästet.
 
 
 

Finns alltid någonstans jag längtar, när dagen blir till kväll.

Åland blev lyckat även denna gång - satt trångt i en solig bil och lyssnade på podcasts med honom, sneglade över på dem ställena jag tyckte var roliga för att se om han skrattade - det gjorde han, varje gång. Åt grill och traditionellt påskbord, låg i en hög i sängen och såg thrillers, somnade så himla jävla tätt i en typ 70 cm's säng, gick ut och kissade bakom huset oräkneliga gånger, drack gott rödvin i en eldvarm stuga som mätte 26,4 grader, såg let's dance och var crazy som man bara kan va med sin pojkvän, OSV OSV.

ÄLSKAR Söderberg's.

Här är en annan kvinna jag har hangup på för tillfället, Queen B.

vardags-ångest

Gud vilken jäkla vardags-ångest jag har just nu - sömnen blir lidande av detta. Jag pluggar inte och har inte gjort på över två veckor, jag jobbar allt för sällan. Vet inte varför, saknar endå dem rutinerna, men i och med B-uppsatsen är det ju bara självplugg som gäller.

SUCK - har verkligen vant mig med att varje kväll träffa människor eller vara med älsklingen - sover så sjukt jävla dåligt utan honom, och fattar inte varför. Borde ju kunna sova som en självständig, vanlig jävla person. 

BLIR SÅ SUR PÅ ALLT

youre crazy and im out of my mind

igår blev det spontan uteserveringspermiär med the fantastic four, krille matte och jessica. vi ringde samtal till thailand, blev bjudna på wok och drack massa gott hela kvällen. gos i en fåtölj med mannen som sa sådär gulliga saker i mitt öra, går sönder så fin han är.

ikväll blir det vin och lets dance med en härlig kollega!
stay awake through summer like we own the heat

Denna helg har varit MAGNIFIK!
Fredagen började med kaffe i solen med bästa Anna som följdes av en lång tapas-middag med Cassie and friends på Kungsholmen, varm proppfull lokal och tjejsnack, men efter två glas vin köpte jag med mig lösviktsgodis och åkte hem och sov.
 
Lördagen bestod av träning, bullfika för att mami fyller år imorgon och till sist ett stort firande hemma hos Anna som fyllt 21! Vi drack drinkar och rosé, lekte pek-leken och sjöng spice girls tills vi tog en taxi in till Solidaritet (sjungandet och drickandet fortsatte även i taxin) där vi hängde någon timme. Sen sa jag hejdå till tjejerna och mötte upp Krille och Cassie, vi spenderade lördagsnattens sista timmar inne på Soft.

Åkte hem med min älskade och det blev en nattkebab! MUMMA! Fick vakna med den bästa bästa bästa.
Idag har jag bara ätit soppor av olika slag, och tagit det GALET lugnt. Sett Bachelor finalen också, vilket var lite av dagens happening.
Är inte redo för ny vecka, även om jag är ledig imorgon känns det onice med måndag..
Får trösta mig med att det är La Bamba måndag hemma hos baby!

RSS 2.0