superheroes.



Nu lägger jag mig och ser film, gudars vad skönt med lov. Älskar't.

hon är det här partyts ljus.

Dansar runt för mig själv till Håkan Hellström, han är lika bra som han alltid varit. Favoritlåten tror jag bestämt, underbar är vad den är.

Igår var en rolig kväll, träffade nästan alla mina vänner på några timmar och visst kan det inte bli annat än fint då. Vi dansade på stolarna och hade deeptalk i badkaret, så som det lätt blir.

Idag har jag varit med Natalia och Elliot hela dagen, så himla skönt att inte göra någonting, låg och kollade på A Lot Like Love och skrattade tills 3 då vi tog tag i oss själva, svepte lite Red Bull och drog iväg och åt kebab. Alltid najs.


it's to late for that.

Idag har jag vaknat av mig själv klockan tio, drömde massa mardrömmar, måste varit det som väckte mig. Sen har jag ätit toast till frukost, somnat till Robin Hood och inte mycket mer än så. Ganska chill lördag sådär. Men ikväll ska jag träffa vännerna, möter upp Natalia och sen får vi se vart kvällen tar oss.


when we're grey and old.



Och okej det är inte så att jag har tänkt så mycket på Robbie Williams på sista tiden men kom över det här klippet, och kan man hjälpa att bli lite kär? Det är så fint ju.

dom andra nollorna har kysst dig baby, men du vill göra det på riktigt baby







Det går bra nu, det är fina tider! Lite smått lyckorus över att det är lov sådär, sånt gillar vi.

Nu ska jag fan må bra och leva livet i en vecka. Sen kan jag tagga skola igen.

Men lite lite kvar, skriva klart det sista på Idrottsuppgiften, skicka in och sen. Då är jag klar.

varm latte, prinsen av egypten och duggregn.

Idag var bättre. Jo, det var det faktiskt. Mamma vann en ny lott på sin triss, alltid nått. Och vi kollade på Prinsen Av Egypten på historian, jättefin film ju. Sen fick jag spontansamtal från anna som hade blivit utelåst och ville ses på en fika, och det bangar man ju inte på. När jag väl gick hem blåste det och regnade utav bara den men det gjorde mig inte så mycket. Kanske var det den varma latten jag druckit som värmde magen, eller kanske var det känslan av att ha träffa en gammal vän och lättat på hjärtat lite. Jag gissar på det senaste. För är det inte det bästa som finns, att kunna prata flera år gamla minnen med en kompis som vet vad man tänker på innan man knappt hunnit säga det själv? Det tycker jag iallafall.

sympathy.


a little less conversation, and a little more action.

Justja. Inget jätte intressant att berätta om denhär dagen, ingenting alls faktiskt. Förutom någon timmes fika på ett mysigt ställe med Cassandra och varm choklad, sen en liten promenad bland alla löven som ligger på marken. Det var ungefär dagens höjdpunkt, annars har jag mest suttit och irriterat folk på datalektionerna genom att sjunga med till dåliga låtar.

Nu ska jag gosa med katten och sova så det blir onsdag någon gång, en dag närmare helg och lov.

work it all out

Sitter på Webbdesign, får snart gå hem, mindre än en timme kvar. How nice? Och, cola har typ aldrig varit så gott som nu. Tack för café i skolan alltså.

Sen hem, äta soppa och sen en liten dejt med cassie.



random bild jag har kul hejdå

a better monday.

Min mådag hittils har varit ganska så mycket bättre än vad måndagar brukar vara. Beror på att jag kände mig sjuk och stannade hemma. Jag vaknade nämligen också bredvid en söt en klockan tolv efter världens skönaste nattssömn. Sov som en gud. Vi gick upp och åt lunch, solen sken och sen dess har jag legat i soffan, ätit glass och tittat på film. Det behövs ibland.

Nu ska jag ta en promenad, och sen får vi se.

för dig har jag låtsats och dolt mina tårar





Så såg jag ut igårkväll.

Och nu väntar jag på Elliot som ska komma så ska vi mysa hela kvällen, välbehövligt. Mår inte sådär jättebra just nu, fysiskt. Ha det fint vänner så hörs vi imorgon.

Den får en att darra som höstlövet, den får en att vissla i mörkret


Bilder tagna igår, härlig lördag. Idag var vädret sämre. Fotograf - Emma.

paperweight on my back.

Igårkväll var jag riktigt glad, gladare än på länge. Så jag slängde på mig klackarna för att dra ut och träffa gänget. Allting kändes bara helt perfekt, och att vi precis missade bussen vid Brommaplan gjorde mig inte det minsta. Där mötte vi istället upp alla och åkte tillsammans ut till Jacobs fina hus på Ekerö. Det blev självklart allsång & sittdans längst bak i bussen, det är så vi gör det liksom.
Jag känner mig bara så himla tacksam för att jag har träffat dessa fina människor som säger så fina saker och som drar med en ut på dansgolvet utan att tänka på morgondagen. För allt blir ju bara så mycket bättre om man lever i nuet, och det gjorde vi igår. Sen somnade jag gott i min säng med fina Natalia.








to die will be an awfully big adventure.

Det är fredagskväll och här sitter jag och citerar disney filmer. Det är nostalgi mina vänner, för det finns ingen så underbar film som Peter Pan. Den betyder så mycket för mig, får rysningar när jag ser den. Jag vill typ tatuera in något citat därifrån för att alltihopa bara är så magiskt och fint. Den får mig lugn.

All children grow up. Except one.



And her sweet mocking mouth had one kiss on it that Wendy could never get, though there is was, perfectly conspicuous in the right-hand corner.





You see, Wendy, when the first baby laughed for the first time, its laugh broke into a thousand pieces, and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies.







I taught you to fly and to fight. What more could there be?




18:21

"Han var mitt allt. Hans skratt finns fortfarande i mig, hans sätt att dra handen över min mage, hans dåliga åsikter om politik som han inte visste något om, hans försök att visualisera vårt framtida liv tillsammans, hans frisyr, hans stora garderob som jag alltid öppnade efter att vi haft sex, och de mjuka t-shirtarna med hårt tryck på som jag alltid satte på mig tillsammans med hans vita kalsonger från Calvin Klein, hans doft.
Allt det fanns fortfarande kvar i mig."


fint.

school.

Nu är det sista skoldagen för veckan, och det är jag otroligt glad över. Veckan har gått lika fort som alla andra gör nu, det är helt sjukt. Fast inga speciella minnen från veckorna har jag, allt bara flyter samman till en enda lång dag typ.
Fast det är någonting som inte känns helt rätt just nu, inte helt bra, vet inte exakt vad det är än. Men hoppas det försvinner till kvällen. Får se vad jag hittar på då, hemmakväll med Idol känns lockande, fast min favorit Alice har ju valt att lämna. Äsch, hon kan göra som egen grej, det blir mycket bättre än idol någonsin kan vara.





älskar hennes hår. give meeee.

IM GONNA LOVE YOU LIKE I'VE NEVER BEEN HURT BEFORE

Det är snart vinter. Och jag läser om par som måste vara utan varandra i flera veckor, månader, år och jag är så lycklig för att han är med mig nästan varendaste dag. I mina ensammaste stunder kan jag alltid ringa honom, och jag litar på att han finns där mer än jag litar på mig själv.





Och med det säger vi godnatt.

-



Incpetion är inte bara en bra film, ögongodis är det också.

hon kunde vara någon annan, någon bättre.

Idag gick jag runt inne i stan med älskling, det var iskallt men inte när jag höll hans hand. Vi åt lite brownie med glass i gallerian för att värma oss och köpte långkalsonger till honom på HM. Randiga.
Igår fick jag ett gulligt samtal från min vän Ida nere i Borås appro på ingenting, har inte träffat henne sen i sommras, så det var verkligen kul. Men på höstlovet får jag träffa henne igen!

Nu lyssnar vi på Håkans nya och ska snart äta middag. Puss.


låt mig få följa dig ner







Bra dag, fylld av skratt. Som nästan alla mina skoldagar nuförtiden, jag har nog sällan trivts så bra i skolan som just nu. Ämnena är roliga och jag har personer som jag känner samhörighet med, dom är lika mig på så många nivåer. Dom får mig glad.

Nu: pasta och halv åtta hos mig!

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två

Det här skulle skrivits igår, eftersom jag försöker införa att skriva om saker jag tycker om varje söndag.

  • att inte ha några läxor och ligga framför teven hela dagen
  • spagetti med parmesan, smör och ketchup
  • när kompisar ringer en "bara för att säga hej"
  • diskutera allt som hände igår och fnissa med en tjejkompis
  • mitt gula nagellack
  • att det snart är november och oskar linnros på berns
  • brieost, så gott
  • Idol-Geirs version av denhär låten

friendship

Jag kom på hur mycket mitt liv har förändrats på ett år. Först och främst på kompisfronten. För ganska exakt ett år sedan lärde jag känna massa underbara människor som verkligen har förgyllt mitt liv. Nu känns dom så självklara, det är dom jag smsar när jag vill göra något, det är dom jag träffar på helgerna. Och många av mina bästa kvällar har varit med just dom personerna. All dans, alla skratt och galenskaper. Och även om en av dom inte finns kvar i sverige just nu vet jag att det kommer tillbaka. För när man känner sådan vänskap så försvinner det inte så lätt, även om ett år eller två går utan att man träffas. Vänskapen är för stark för det.

Håkan Hellström - Vid protesfabrikens stängsel

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar

Och vem vet hur länge vi har varandra

I en nedlagt hamnstad full av misstro och ohållbarhet

Mötte jag min kärlek


I felt your poltergeist love like Savannah heat

ni måste lyssna.

så fin låt.

I watched the stars get smaller
Tiny diamonds in my memory
I know that victory's sweet
Even deep in the cheap seats

oktober, och jag håller din hand för hårt

jag har gått från att hata söndagar till att tycka det är en av veckans bästa dagar. eller nästan iallafall. det ska bli skönt med lov om två veckor, appropå ingenting.

nu ska jag snart krypa ner i sängen till sex and the city och s.o.v.a. äntligen.

men jag låtsas hellre hela livet för att behålla det här.


if you wanna be my lover, you gotta get with my friends

Mycket kärlek i luften igårkväll, så många söta par och allmänt trevlig stämning.
Önskar att fler kvällar kunde vara som denna. Längtar redan tills nästa helg.








viktig natt med babynatalia, here we come


imagine my surprise.

Idag sov jag ut till typ 12 sen har jag träffat älskling inne i stan.
Nu bär det snart av till Tobbe för en kväll med vännerna, efter tacos här hemma.


för jag skrattar idag.

Härligt spenderad eftermiddag med fina vänner och mycket skratt. Gick runt på stan tills vi fick så ont i benen och så kalla fingrar så att det gjorde ont. Vi har ett roligt projekt i Engelskan faktiskt, göra en guide för utlänningar om Sverige. Vi valde att göra en om Stockholms mode bland tonåringar och gick därför runt och filmade folks olika stilar. De flesta var så snälla och söta och poserade blygt, men fint framför kameran. Cred till stockholmskidsen alltså.

Ikväll ska jag vara hemma, titta på Idol och sova. Det är allt min kropp tillåter just nu. Nya tag imorgon.





här är lite fina kläder jag gärna skulle vilja lägga beslag på

stay a while



jag säger godnatt med en feel good låt.
hörs imorgon.

för vi kan gå genom eld.

Fint, visst?
Vit tröja och massa guld smycken is the shit. Blir nog att shoppa lite sånt snart.


Som musik man bara hör, när man kan tala samma språk.

Idag har jag frusit som bara den. Det är nog dags att ta på sig mer än en tunna jacka när man går ut, och tro det eller ej men jag gillar det än så länge. Jag vet att jag kommer sitta och hata mörkret och vintern i månader sen, så kan ju lika gärna passa på att gilla det ett tag nu, medans det inte är grått ute utan helt färgsprakande.

Jag har också fikat med cassandra, skrattat på tunnelbanor med natalia och pratat om killar som är dumma i huvudet. Jag har sådan tur att min pojke inte är det, han är en av de vettigaste människor jag träffat. Även om han fått en Iphone 4 som han ägnar lite för mycket tid åt just nu, men det är okey med mig. Så länge han pussar mig på pannan och säger "du är bäst, tack för igår" innan han springer iväg i sin stora dunjacka och mössa på morgonen.

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och värma mig, sen väntar sängen och en hel helg på mig imorgon.


(bild tagen förra hösten. fina pojkvän och fina syster.)

pretend to be nice.

Idag var en bra dag, var inte ett dugg trött. Nu har jag precis ätit tomat och mozzarellamacka till middag och snart kommer älskling hit. Det är mörkt ute men inte i mitt hjärta. Det är snart helg, jag har inga läxor och livet är bra.


jag är så töntig, men så fint.

I’ll stop loving you when diamonds never sparkle, and flowers cease to grow, when thunder doesn’t echo, and rivers do not flow. When the heart no longer wonders, and hands are never held. When smiles are only memories, and hope is never felt. When trees no longer blossom, and the stars refuse to shine. When autumn has no falling leaves, and winter no longer dies. When time has no more tomorrows, and rainbows have no hue. That’s when I’ll stop loving you.

when you smile

Sitter i skolan och är så himla trött. Ville bara sova kvar i sängen med älskling imorse, men jag släpade mig upp och satte mig på fyran mot skanstull. Och nu sitter jag här med ryggen mot en fönsterruta och lyssnar på musik med vännerna.

precis just nu






måndag.

Efter revbensspjäll (vilket jävla ord egentligen) la jag ner mitt pick och pack i väskan, tog på mig min mössa och stack iväg till pojken. Nu sitter vi och räknar ner minuterna till paradise hotel, inte för jag har sett det förut, men det kan nog bli kul. Sen blir det väl nattnudlar och allmänt mys. Puss.

I GUESS WE ALL FELT PRETTY FREE.


gårdagen i bilder


how do i get better once i've had the best?

jag älskar mina vänner. kan inte säga det för många gånger.
mycket mer roligt än de som kom med på bild hände, hoppas på repris nästa helg.

saker jag tycker om lite extra en söndag

- att min pojkvän är så himla bra på matte och är den enda som kan förklara så jag verkligen fattar
- att dansa helt galet och knasigt sent på natten en lördagskväll till enrique iglesias - baby i like it
- att gå iväg ett gäng fina vänner till mcdonalds för att sen gå hem igen i armkrok och ligga och fnittra i samma rum innan man somnar
- när en kompis berättar dom hemligaste hemligheterna och gråter ut mot ens axel
- den här krönikan
- att folk fortfarande är ute på fotbollsplanen utanför mitt fönster och spelar trots att det är kallt och oktober
- köpa en god latte att värma händerna på när man åker hem i höstsolen

i believe in miracles.

Dagen har bjudit på lite thaimat, lite dampaloss till musik hemma hos älskling och världens finaste höstväder.
Ikväll ska jag träffa min söta Natalia och dricka kaffe, sen får vi se vart vi tar vägen.



Bild unknown, men lite sådär såg ljuset ut idag. Finfint.

i'm holding out for a hero til the morninglight

Fan vilken härlig dag och kväll! Har haft massa lyckokänslor/panikkänslor, började på svenskan imorse när vi kollade på film och jag kom på hur mycket jag gillar mina kompisar i klassen. Dom är fina dom. Sen pluggade jag matte i två & en halv timme och inte ens det fick mig på dåligt humör, bara provet på måndag som jag panikade lite över. Men det går bra tror jag. Sen åt jag chips och chokladboll med lilla matilda och ikväll blev det hemmakväll. Idol, chips och cola med baby. Och ni, det är mysigare än det låter. Love it.


It's empty in the valley of your heart

Ikväll tänker jag. Jag tänker på pojken som kysste mig i min mammas säng för över ett och ett halv år sen, pojken jag fortfarande vaknar upp bredvid på morgonen. Jag tänker att jag fick helt enkelt min drömprins, och om jag hade hittat honom 10 år senare hade han varit den jag vill ha barn och famlij med. Det skrämmer mig, för nu är det inte 10 år senare, det är bara 2010 och jag är nyss fyllda 17 år, jag har knappt börjat leva än.
Och jag kan knappt tänka mig någon annan att vara med. Det är den känslan jag inte klarar av, att mitt liv kanske aldrig blir bättre än just precis vad det har varit det senaste året. Det är som om tiden stått still på något märkligt sätt, bara att jag vant mig vid honom i mitt liv. Det är en skrämmande känsla.


that woman was my sweetest friend.

Lyssnar på Hoffmaestros nya skiva och tvingar mig själv att inte flippa ur. Den är ganska nära perfektion känner jag. Är ganska tagga på helgen märker jag, som varje helg då. Man tänker alltid, nu har jag kämpat och slitit i fem dagar och snart ska jag göra det i fem dagar till, varför inte bara leva lite dom här två kvällarna. Och det är så rätt.

Nu ska jag ha en alldeles vanlig tråkig torsdagskväll, läsa sofis mode, äta kyckling och kolla på halv åtta hos mig. Galen tjej. Puss.


jag kastar stenar mot solen för jag hatar den

Jag vet inte vad jag gör längre, vet inte vad jag håller på med. Det är mörkt vid halv sju och jag lyssnar på när håkan sjunger "när kommer lyckan", och det får vi väl se. Snart hoppas jag.

Och jag saknar den lilla staden i spanien med klotter i vartenda gathörn, jag saknar att gå ut på balkongen och det känns som en bastu, fast ännu lite varmare. Saknar att sitta på den balkonen på kvällen, äta chips, dricka gott och skratta åt allt och ingenting, lyssna på maskinen, vara sådär larvigt svenska och bara vara i det finaste av sällskap. Den balkongen är typ ett av de bästa ställena i världen. Saknar marknaden och klackarna mot gatan. Allt.

















-



hold onto him and give him the most you can. He isn’t going to quote poetry, he’s not thinking about you every moment, but he will give you a part of him that he knows you could break.

river en vacker dröm

Han är fin. Videon är fin, den visar liksom vardagen på ett väldigt bra sätt. Åh. Längtar tills skivan kommer ut.


tell me we could have it all.

För tre månader sedan ungefär var jag i Spanien med fina människor. Det var typ 40 grader varje dag, vi solade badade och bara njöt av livet. Och herregud vad långt borta det känns nu. Mycker har förändrats på några månader. Sommaren är inte längre med oss, och jag tänker inte ens börja tänka på det för då blir jag bara deppig. Nu är det dags att lägga mig tror jag, är så trött att jag glömde tända lampan när jag skulle på toa. Jag gick in, stängde och låste, kom sen på att det var mörkt. Jahapp, sen så glömde jag glas när jag dukade också, dukig chey. Och det är väldigt jobbigt att skriva det här. Min hals sammarbetar inte heller och jag har världens hosta. Får se hur det är imorgon. Godnatt, typ.


yesterday.



igår var jag trött_tjej_93 med djurgårdströjan på dagen till ära (match mot aik). inte för jag bryr mig så mycket egentligen, men tycker märket är snyggt och vill ju supporta min älskling. det är faktiskt hans egentligen.



sen dök snygg_kille_93 upp i ytterdörren och var söndagsfin i ny rock. det gjorde mig ganska väldigt glad.


och nu sitter jag här, har precis ätit middag och mina planer för kvällen är dusch, halv åtta hos mig och seriöst sova. sova. sova. kan inte tänka på annat.

måndag

Nu drar det igång igen, en vecka fylld med plugg. Har någonting till varje dag, prov eller inlämning. Helt galet. Nu är jag i skolan, går till halv fem idag. Gissa om jag kommer gå hem och däcka efteråt.


ge mig outfiten tack!

drag my teeth across your chest to taste your beating heart.

ikväll skulle jag inte klara mig utan honom känner jag. jag saknar hans värme och hur han får mig att bara titta på honom och le. jag saknar hans hand i min. kom hit nu.

Do you live, do you die, do you bleed. For the fantasy.





Snyggaste bilderna någonsin. Dog lite.

I'm a get your heart racing in my skin tight jeans, be your teenage dream tonight

Igår kväll var kul. Blev inte riktigt som planerat, men det är ju då saker oftast blir som bäst. Träffade mina finaste vänner och skrattade mer än på länge. Fy vad dom är bra.








fint tyckte jag.

l'arte d' arrangiarsi

The art of making something
out of nothing.

The art of turning a few friends

into a festival.

för allt toalettklotter i världen

Jag längtar tills ikväll. Då blir det kalas! Vädret just nu är också jättefint, ser ut som sommar om man bortser från att träden börjar bli gula. Har precis ätit toast och druckit te till frukost, sitter nu och lyssnar på bra musik och ska snart bege mig ut i vackra stockholm. Jag är bara så himla glad just nu.


(bild från typ i maj någongång)

-

Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.
Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

be strong.

Det här är första fredagen på jag vet inte hur länge jag är hemma helt själv. Jag har försökt många gånger men det har inte gått, har alltid dragit ut i sista sekund. Men ikväll ska jag klara det, ska titta på Vampire Diaries och sova tidigt. Jag mår bra. Imorgon blir det drag, ska fan vara uppe hela natten. Puss!


Either you live your life like nothing's a miracle or like everything's a miracle.


RSS 2.0