Gott nytt!

Nyårskänslan är bäst. Nu drar jag, puss!


Du är inte trasig, behöver inte fixas

Årets sist dag och jag funderar på att åka in till stan och köpa en ny kamera. Vill föreviga kvällen, och många andra kvällar. Årets sista kväll ska nämligen spenderas hemma hos födelsedagsbarnet anckers!


-

"Det är ganska jättegrått. I alla fall i jämförelse med hur färgstarkt mitt liv var med dig."

dry my eyes so you won't know

Jag vill så gärna sammanfatta mitt år här i bloggen, men jag kan inte. Inte än iallfall. Jag har inte tid eller ork, all min tankeveksamhet går åt till att trycka undan paniken som ständigt dyker upp: vad ska jag göra efter studenten vad ska jag göra efter studenten - allt kommer förändras.
Well well, istället läser jag bloggar, åker till hornstull och tränar samt taggar lite inför nyår, för det ska faktiskt bli sjukt kul.

Maybe I'm tired of making sense.

Har ätit äggmackor och annat gott till frukost helt själv, så fridfullt på något sätt. Himlen är ljusblå med vita små moln på och inte en snöflinga syns till. December 2011. Gräver ner mig i sängen med några avsnitt Hart Of Dixie nu, hur jäkla underbart är det inte med jullov egentligen? Mitt sista riktiga jullov.

Tumblr_ltfx2fcrhv1r4cdndo1_500_large

JAG ÄR KÄR I EN ÄNGEL, HAN SER RAKT IGENOM MIG

Update om vad jag gjort på senaste tiden nu då. Igår var jag ute en snabbis med Anna, Emily och Katta på en krog vid bp, apmysigt. Mötte sen upp älsklingen vid fridhemsplan och begav oss hem till mig för nattnudlar, helt okey sätt att avsluta kvällen på alltså.

Idag har jag umgåtts med världens finaste Josefin, suttit på några olika ställen med några olika personer och bara tagit det lugnt. Man måste ju spara på krutet tills nyår om två dagar!

Och gud vad jag får frågan, "hur är det att vara tillsammans i tre år? hur går det till?", men jag har inget svar. Dom som har upplevt ett långt förhållande vet, att funkar det så funkar det. Det är inte svårare än så. Jag klarar mig inte utan honom och längtar alltid alltid tills nästa gång vi träffas. Han är fin.


falalalala

Nu har jag firat jul i tre dagar och är helt slut. Igår blev det iförsig en liten utgång, drog till hellströms som vanligt och sen vidare till daam, kul att breaka julfirandet en stund och umgås med vänner!
Nu ska jag mysa ner mig i min ren bäddade säng, puss.

Julafton

Har druckit flera liter julmust, kollat på alla julprogram som finns och haft det väldigt väldigt mysigt hemma hos farmor med familjen idag. Nu längtar jag tills imorgon då jag får vara med Elliot och fira ännu mer jul!


you smell just like christmas to me

Det råder julkaos precis överallt, och jag fick precis in min lovkänsla. Har ju jobbat både igår och idag så har inte hunnit slappna av, och det blir nog inte av förens efter annandagen, fram tills dess har jag fullt upp med firanden hit och dit. Mysigt men hektiskt. Nu står skinkgrillning och julklappsinslagning på schemat, bara kötta.
Annars så hälsade Anna på mig på jobbet idag och åh vad jag tycker om den människan! Men det är ju ingen nyhet. Världen är grå och hemsk föressten, saker som inte borde få hända händer. Det finns liksom inte ord för allt.

Wanties

Önskelistan i klädväg ser ut såhär just nu. Ge mig pengar!!

(allt är från h&m)


jag vill bara känna hur det känns, tänka tillbaka bara minnas nån sekvens

Vi ligger i min säng, han är kall och blöt om fötterna efter att ha gått hem till mig i snöslask i converse. Vi är båda så förstörda av årstiden, av stressen och av allt snack. Förstörda av klyschor och av att orden inte räcker till. Jag försöker formulera ord som faktiskt betyder någonting, men jag tror inte jag lyckas. Han däremot, han säger något så enkelt som att han aldrig vill ligga just precis sådär med någon annan, och sen pussar han mig över hela ansiktet. Fast tårarna rinner ibland över onödiga saker så är vi alltid vi. Han och jag. Så omöjligt men så himla enkelt.


-

Imorgon är det avslutning, sen är skolan slut. Då blir det jobb två dagar och sen är det för sjutton julafton!! Förstår inte riktigt, det har varit så mycket annat. Men det ska taggas rejält nu dom sista dagarna!


Solen gick ner som på beställning, det hade inte varit samma sak om den sken.

Ingenting alla har jag fått gjort idag, hängt på FaceTime, ätit köttbullar och det söndags obligatoriska såklart, tittat på Beck fast jag sett varenda en av dem.

Har också drömt mig utomlands genom vackra bilder, hur kan man låta bli att bli sugen?


You shook me all night long

Mysig rolig härlig helg alltså. Igår förade vi på hellis, sen vidare till laroy en sväng och drack dyra drinkar tills vi tröttnade och drog till slutstationen för kvällen, soft bar. Träffade fina personer jag inte träffat på allt för länge och dansade sen i flera timmar med två tjejer jag aldrig träffat förut men som var astrevliga + elliot och max. Jäklar vad kul vi hade! Allt från gammla godingar som magnus uggla (kung i baren!!!) och grease till veronica maggio spelades. Jag och elliot fortsatte lyssna på uggla hela kvällen, somnade i princip sjungandes på "trubaduren".

Det roliga slutade inte där, utan idag var jag på kalas/glögg kväll hos pojkvännen, vi grattade hans lillebror och åt muffins med glasyr. Ikväll var det "så mycket bättre" och laleh är verkligen så mycket bättre. Alla var grymma den här säsongen faktiskt. Nu äre streight to bed kan jag lova, sömn tack.


Dröm nagellacken...


Video games med Lana Del Ray är bäst.


Singing in the old bars
Swinging with the old stars
Living for the fame

Kissing in the blue dark
Playing pool and wild darts
Video games

He holds me in his big arms
Drunk and I am seeing stars
This is all I think of

Watching all our friends fall
In and out of Old Paul's
This is my idea of fun
Playing video games


Out we go

Har ätit julbord med eleonor idag i skolan, sen gick jag runt på stan med frida ett tag. Fredagar har liksom blivit dagen hon och jag träffas och pratar om allt som händer. Snart bär det av utåt, blir tacobuffe på kära hellströms! Blir kul med en liten utgång eftersom jag låg hemma och snorade hela förra helgen.


”Livet är inte tragiskt – livet är löjligt – och det kan man inte stå ut med”

Jag borde plugga, men varma bad och oc kommer liksom ivägen.
Och livet är faktiskt löjligt, rätt ord.

II NEED YOU LIKE A HEART NEEDS A BEAT, BUT IT'S NOTHING NEW.


Skolan.

Är i skolan och panikar över multimedian. Så himla svårt och jobbigt, man vill bara slå sönder datorn typ. Annars så kom jag på att jag glömt att visa mina naglar jag gjorde hos Lotta i fredags, jättesnyggt blev det. Även om jag tycker att det är ganska onödigt egentligen så känner man sig fin iallafall.


magic


I don't wanna miss a single thing you do.

Tittade igenom gamla blogginlägg och blev helt sentimental, mitt liv har varit så bra de senaste tre åren. Alla olika människor jag träffat och alla vänner jag fått, det är ovärderligt. Vill bara ha alla i ett rum och krama om dom, önskar att jag kunde träffa alla mycket oftare. Min gymnasietid har varit helt enkelt underbar, om man bortser från vissa uppförsbackar såklart, och det gör mig rädd för vad som händer nu. Hur ska framtiden kunna bli lika bra liksom?










-

Stör mig på att folk är ute och har roligt ikväll, utan mig. Jag måste kurera mig i soffan med pappa och film, och det får väl vara bra så. Hoppas jag är frisk imorgon, då det blir mer jobb.

Istället läser jag fina texter som den här:


No satisfaction

Ligger i sängen och mår sådär äckligt dåligt som man bara kan göra efter att man somnat till i soffan i någon timme. Fy säger jag bar, vill bara ha tacos och idol nu, och sluta snora.


The cove

Så jäkla hemsk dokumentär jag såg i skolan i tisdags, om hur brutalt många delfiner som kallblodigt dödas, varje år. Det värsta är att det är utan någon direkt anledning också, man kan inte ens äta köttet. Delfiner är så sjukt fina djur och jag blir så ledsen att människor kan göra såhär. Se den.


LIVING IS YOUR FAVOURITE PASSION

Ligger i sängen med min gosfilt och försöker bli frisk. Det går inte speciellt bra, men måste ju då jag ska fixa naglarna imorgon och jobba i helgen. Vilken press alltså.. Ska sova tidigt och sheapa upp imorgon.


Tack för att du hitta mig, eller jag hitta dig. Spela roll. Du är min nu.

Blev akut förkyld inatt och gick runt i en julpyntad lägenhet i någon timme. Så mysigt men så jobbigt. Det var för varmt, för kallt och för svårt att andas. Men det gjorde inte så mycket när Elliot väckte mig klockan sju och gjorde te med tusen kilo honung som vi drack framför dn och skratt. Sen kämpade jag mig igenom redovisning, jobbmöte, utvecklingssamtal och läkarbesök innan jag tillslut fick landa i soffan. Sen dess har jag skrattat med Emma, öppnat en förtidig julklapp och luktat på hyacinter.


Sleeptalk

Awesome med Betnér ikväll, såklart. Han var lika stenhård och klockren som vanligt. Nu några timmars sömn för att sen gå upp till etik, hundra timmars media och träning. Ser inte fram emot det, kanske stannar i sängen..


youre a little late, I'm already torn

Måndag och ännu en proppfull vecka framför mig, inte en sekund ledig känns det som. Engelskatexter och redovisningar hit och dit, har nästan ingen koll längre på vad som gjorts och inte. Trean är riktigt jäkla hektisk endå. On top of that håller jag på att bli sjuk, mitt huvud värker av alla som pratar här i skolan, irriterande. Hejdå. (Positivt - ikväll ska jag på Magnus Betnér med Elliot, wie)

Tumblr_lnck75ehmd1qbyhr8o1_1280_large

-


I'm a god damn fool but then so are you

Igårkväll intog jag och massa killar biljardpalatset vid fridhemsplan efter några timmars nostalgimusik och svartvinbärs vin hemma hos elliot. Det var trevligt, tittade lite på gurra som spelade black jack (och vann), trängde in oss vid ett litet bord i hörnet och skrek över musiken och träffade jessica och johannes sent på natten, det var bara allmänt trevligt.

Ikväll är det lördag och det fortsätter på nästan samma sätt, bara hemma hos gurra och med eleonor och erica istället, är så glad och taggad för att dom finns, och för att sånna här helger finns.


Friday Im in love

Helg känsla till hundra och jag myser runt i min ziperall som inhandlades igår, bästa julklappen från mig till mig. Haha, var dessutom en grym flickvän och köpte en till Elliot också, hur mysigt kommer inte jullovet att bli i varsin mysis? Åh allt är gosigos och ikväll bli det antingen idol eller roligheter, ska iallafall göra Max och Elliot sällskap under deras tacomiddag inom en snar framtid. Lutar åt att vi ska fira söta Amy som fyller år!


RSS 2.0