Nobodys perfect, but you are, to me.

Every word you say, I think I should write down - I don't wanna forget them.


Just like sunshine.

Happy girl här. Måndag imorgon och köttningen med skola, jobb och allt vad det innebär börjar igen. Men vad gör det när man får sitta vid ett köksbord och skratta på fredagskvällarna, mysa med katter, familjemiddagar, fullmåne, lost avsnitt efter lost avsnitt, kladda runt med honung, ica maxi promenader, chailatte, chillout, hyper-ryck och få somna med ett leende på läpparna? Kärlek är finast.


Jag vill somna med ett skratt varje natt.


EVERY TIME I LOOK INTO YOUR EYES IT FEELS LIKE I COULD STARE IN THEM FOR A LIFETIME


The passion that burns you alive but that also, most of the time, it’s the only reason for you to live.

 
SNYGGFAN

It takes courage to grow up and become who you really are. Always be the stronger version of yourself, so you can rise above the bad times and enjoy the good times.

Peppar mig själv på något sätt, en regnig skoltrött dag som denna. Påminner om att mysiga stunder existerar, och det blir bättre & lättare med allt. Bara man kämpar för det.


nu är det samma sak igen

Undrar vad jag håller på med alltså. Skolan är helt flummig, nu börjar vi med grupparbeten hit och dit. Ljud, bild och video på samma gång. Är nog inte så intresserad som jag skulle kunna vara, men det blir nog värt det i slutändan. Vädret är inte okey idag heller, dålig dag helt enkelt. Men jag vaknade bredvid världens varmaste, sötaste person iallafall, som tyvärr är sjuk nu. Jag är också lite halvt sjuk. Usch, bara kämpa.

And you can blame it on my crazy heart.

Så har ännu en fantastisk helg passerat, som gick alldeles för fort som vanligt. Har blivit firad ordentligt med kalas på Avenyn och sen sovsällskap såklart. Pussar på dansgolvet, basen i bröstet och en bukett röda rosor som väntade på mig där hemma. Dör av livet som ni kanske märker, är megasuperlycklig. Idag var det soft bakishäng i solstolar med kaffe och på pizzerian med grabbarna hela dagen lång, kom hem lagom till x-factor med massa mysiga fjärilar i magen.
 
Imorrn äre bara upp och bänka sig ute i Kista kl 8:00, superkul va? Back to reality, 5 dagars pain. 




only you can make me recover.

Firade mig ännu mer igår med vegetarisk lasagne, paket som innehöll bland annat en bok om mexikansk matlagning (tacos e ju min favvo), regnpromenader & pussar med den finaste. Mitt i allt blev vi skjutsade till systemet, så då dracks det vin, flaska efter flaska, för att jag har ju faktiskt fyllt 19. Lite cider och amarula på det också. Diskuterade livet över lite musik och tända ljus. Höst är fan underbart. Ikväll blir det en sväng på stan med mina flickor. 
 

Den påminner mig om hundratals dagar som jag varit med dig.

Begravningen idag var vacker.
Jag kommer alltid att minnas dig med glädje, fina människa.


Your arms around me worth more than a kingdom, that trust that we feel, the kings never felt that.

Hade en otroligt mysig födelsedag trots att jag är förkyld och hängig. Åt middag och tårta med den närmsta släkten som bor i Stockholm, supertrevligt. I helgen blir jag firad ännu mer, jag längtar. 

 

Say I am the one, 'cause you are a ten

Jobbig jävla dag. Upp klockan 6 för att åka ut till Kista och gå på två långa föreläsningar om ljud. Åkte hem i spöregn, försökte powernapa, men det gick inte. Mina jävla sömnproblem alltså. Ner på affären i rusningstrafik. Minnen dyker upp från gamla tider och även om det är bra nu finns det grejer man saknar, vänner man önskar att man kunde träffa. De som alltid fanns där men försvann av dumma anledningar som att förhållanden tog slut och började. 
 

Det var just här jag stod för några år sen, trevandes vid kanten, slogs jag av tanken att för dig berätta allt, för att se vad jag ser. Jag orkar inte ljuga mer.

Sitter i skolan och flummar i Audacity. Klipper ljud hit och dit. Media media media, rörigt värre. Världens längsta skoldag också. Men snart är veckan slut och jag får ha roligt igen! Igår fick jag och Emma en massagelektion av en medicinsk massage terapeut, inte helt fel att bli gosa runt med olja, klassisk musik och levande ljus sådär en måndagskväll. Lärde mig ett och annat om muskler, bland annat stressmuskeln i halsen. Annorlunda och rolig upplevelse. Idag kommer jag troligtvis decka i sängen tidigt, 10 timmars skola är inte nådigt.
 

I'd rather waste my life pretending, than have to forget you for one whole minute.

Söndag igen. Pendlar mellan att hata det och att se det som en nystart. Denna vecka är det mycket som händer, lite pga att jag faktiskt fyller 19 på onsdag. 19 är ingen big deal, men endå. Det ska väl firas med släktfika som vanligt, sen troligtvis en utgång eller liknande i helgen med flickorna. Även om jag tappat suget mycket för sånna grejer på senaste tiden.
 
Igår stannade vi inne, åt världens godaste nudlar och kollade på film med levande ljus.
 

helhjärtat

Pussas till popcornljud, pussas i septemberluft, pussas till stjärnfall. Badar med levande ljus. Ih. 
Hör fina ord som börjar bli en vana, vilket är helt sjukt.
Älskar det. 
 

Hej hej hemskt mycket hej

Idag är jag trött som ett as, har suttit och photoshoppat/facebookat/spotifyat/kikat i 6 timmar i skolan, med en paus för lunch i gallerian. Sen blev det spontant soffhäng med Josefin pga att jag låst ute mig själv ur lägenheten, tjoho. Imorgon är det fredag och festen börjar redan vid 3 då jag ska träffa klassisarna och dra och öla på mosebacke, efter det står finmiddag i matsalen på schemat, sen lite vindrickande med finisen. Ih.


Jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag

Glad chey som tog tag i träningen idag. Körde ett rejält boxningspass, vilket var nice. Behövs efter denna onyttiga, långa sommar. Sovsällskap fick man också inatt, vi myste med levande ljus, te & kvällsprommis, vi pratade om kinesbarn, stugor uppe i Älvsbyn och Karibien. Känner att mitt nya liv som hälsosam människa har börjat nu & det är roligt! 
 

This is my idea of fun

Varmt ute trots september. Men som vi snacka om på jobbet igår, det kommer bli en lång vinter tyvärr. Men den blir nog bra den också. Nu börjar skolan komma igång på riktigt och jag längtar bara till helgen hela tiden, det enda som händer typ.


Du är oförstörd för mig


Wake me up in the morning, slow me down in the evening

Såja, ännu en helg förbi. Sitter och äter asgod kycklingpasta, och ikväll är det xfactor! Vilken underbar helg det varit också! Jag har festat med mannagrynsgröt, vaknat upp till massage, tittat på kärleksfilm, busat på brommaplans tbanestation i solen & varit på full moon party på pure. Livet leker. Kärlek finns.


depp

Börjar man tänka på en dålig sak kommer allt ikapp. Allt verkligen. Som en smäll i ansiktet får man allt dåligt man någonsin gjort eller vart med om, här varsegod. Världen är fan inte normal har jag insett nu. Har bara lust att skrika hur dåliga folk är rakt i deras ansikten, hur känslokalla idioter dem är. Att man inte kan bedöva sorg och smärta med alkohol. Det hjälper inte i längden. 
 
Jag börjar tänka på,
vad som skrämmer mig mest.
Det som är statiskt eller det som tar slut.

Jag vill ha dig, och inte dina vänner.


Reminder

"Lita alltid på dom som inte har gett dig en anledning till att inte göra det." 

Jag vill ha dig mer än jag behöver dig.

För en gångs skull.


Everybody's got a dark side, do you love me, can you love mine?


-

Första dagen på universitetet idag. Solig och fin. Men en sorglig dag av andra anledningar. Har gråtit på tunnelbanan i rusningstrafik, kännt att ingenting spelar någon roll för vi lever iallafall. Vi ska fan vara glada för det. Folk lämnar alldeles, alldeles för tidigt. Mår illa av tanken på att någon bara försvinner. 

-


du är bättre än du vet, mycket större än du vet, men det klär dig att du tvivlar på din duglighet.

Sitter och ryser. Ryser av hur fantastiskt skrämmande livet är. Att man kan vara så ledsen, upprymd, glad, tokig på samma gång. Alltid så blandade känslor när sommaren tar slut. Men jag är sugen på en nystart med skola, kläder & väder, skratt i provrum, chailattes & långpromenader, biobesök och utanför-krogen-kyssar, shoppingrundor, busminer, paraply-kramande & vilopauser. Känns som hösten kan bli riktigt bra faktiskt. 
 

September

Är så otroligt sinnessjukt lycklig just nu. Igår delade jag en flaska rosé, var på sommar, dansade och bara var nära. Efter det en sväng på Lion Bar innan det blev tidig hemgång. Idag har jag gått runt på stan i den kalla höstluften, burit på världens största paraply och världens bästa känsla. En thaibuffé på det och nu soffmys och Hunger Games. Livet. 
 


RSS 2.0