how did we end up here, speaking the same story?

If happy ever after did exist, I would still be holding you like this. 

VISBY

Och så var jag hemma i Stockholm igen, i vår nya soffa som jag hjälpte till att släpa uppför trapporna idag. Belönade mig själv med en tiptop. Vädret har varit på topp (hehe) och det tack vare att jag kom hem, såklart. Är ganska sliten efter våra fina dagar på Gotland, men det har varit UNDERBART. Massa kaffe på olika uteserveringar, glass nere i hamnen, cyklande på pakethållare, galna after beach fester och massa annat. Går liksom inte att få ut allting i ord, men vandrarhemmet mitt ute i skogen var mys, likaså festkvällen på Burmeister där vi träffade amerikaner blandat med "piloter". Vandrarhemsmys med blöta filtar, spontana hotellbesök och tältkillar har vi också hunnit med. Internskämt på hög nivå här, men jag mår bra som fasiken, jag lever och nu fortsätter festen här hemma. Liten utgångs dejt imorgon är inbokad och sen kräftskiva med rosé på onsdag. 
 

i'm gonna show you how to do it and we start real slow

Igår var det utgång med Cassie, Krille med flera som stod på schemat. Blev kortspel, skratt, köade till flera olika ställen men hamnade tillslut på After, börjar bli standard alltså. Sen blev det taxi hem till våra twisters som väntade. Nu softar jag i Fridas säng medans hon duschar, radion på i bakgrunden och livet är mys. Snart blir det några dagar på Gotland, vi är taggade till tusen! Hörs efter det, puss!
 

good idéa


who cares?

Hellu där, idag åt jag spenatpasta och tittade på Rent hemma hos bästa Anna. Fin film och ännu finare sällskap. Vad mer kan man begära liksom. Fick lite fransk choklad också, yummy. 
 
Nu har jag svinont i huvudet och ska gosa ner mig framför Vampire Diaries som har lyckats fånga mitt intresse igen, morgon ska jag träffa massa tjejer och flänga omkring. Sommar alltså, kan inte förklara lyckan. Det var varmt när jag vandrade hemåt ikväll liksom. Blev varm i hjärtat. 
 

Why? Because fuck you, that's why.

Den här sommaren misshandlar mig psykiskt, blir så himla van vid att alltid ha någon hos mig. Minns knappt sist jag var ensam, men nu sitter jag här igen. Njuter av det. samtidigt som jag hatar det. Det är något fel på mig alltså. Vill bara ha onsdag och få umgås med massa människor igen. Vill få igång en normal rytm med skola, helger osv samtidigt som jag vill leva såhär fritt för alltid. Aja ni hör ju hur jag flummar. Bloggen blir bara konstigare och konstigare. Men det är väl som livet dårå, det blir lättare men samtidigt så mycket mer komplicerat. 
 
Anyways, jag överlever och imorgon ska jag mysa sönder på middag med mina två bästa - Anna & Jossie. 
 
 

freedom

 
 

drop it like it's hot

Heyheyhey! Superkväll blev det igår igen, ett glas på Oxid med Frida och sen utspårning på After med Cassie! Vi hookade med några från Strängnäs, skrattade med Sebbe och blev bjudna på choklad av vakten/ägaren. Softelisoft. Imorgon är det helg och jag och C ska bo själva hemma hos mig i min vackra lägenhet i Vasastan, mycket kul kan hända. Möjligheterna är oändliga. PUSS
 

A BEAUTY AND A BEAT

Igår firades Josefins 19 års dag vilket var cosylosy. Vi grillade nere på kajen och hade det allmänt trevligt i kvällssolen, det följdes upp med en drink på Mälarpaviljongen. Mysigt ställe det där. Sen fick jag och Anna bilskjuts vidare ut i Stockholms natten, vi mötte upp Bella och livet diskuterades som vanligt. Däckmode i min säng klockan 6. Standard. 
 
Ikväll kanske det blir sommar, för första gången i mitt liv! Måste ju se hur stället är liksom. 
 
 

kollektiv

Tjoho, nu har man spenderat 24 timmar ute i ghettot, Hässelby. Härligt värre alltså. Har fått pussa och krama på min älskling Cassie som äntligen är hemma igen, kärlek. Har också spelat bussresan oräkneliga gånger, masserats och pratat allvar liggandes på ett vardagsrumsgolv, myst med ett täcke ute på altanen klockan 7 på morgonen i dimma och duggregn, haft världens sötaste lilla personlig kock, lyssnat på reggea, druckit kaffe och betett oss som ett annat kollektiv. Spelade läskigt dataspel i en mörk källare gjorde vi också, allt det blandat med skratt, tequila och lite brottning/armbrytning. Dör på hur härligt livet kan vara ibland. Vill att de flesta kvällar ska vara ungefär sådär. 

hei

Jag är sjuk och har virus på datan. Inte en stråle sol har man sett här i Sverige i veckan heller. Men men, imorgon kommer min darling Cassie ÄNTLIGEN hem, då ska det mysas på för fullt. 
 

It's like my soul is being tickled when I hear it

Känner mig som 15 år ikväll. Är sådär jobbigt nostalgisk, men på ett bra sätt, inte ledsamt. Pratar med en person som påminner mig om gamla tider också. Sjukt hur en "helt ny" person kan göra något sånt. 

I like how your eyes complementing you hair, the way that them jeans fit is making me stare

Kul att man inte kan gå ut på grund av grovt jävla skavsår. Anyways, vaniljlatte med Johanna på söder hann jag med, sen springa till bussen i värsta somrigaste duggregnet. Nu sitter jag hemma och är med me, myself & I, vilket är underbart just nu. Ska strax laga någon god mat och bara chilla. 
 
btw. beroende av Justin Bieber - Love me like you do. Rysningar, kärlek, hotness. DÖR. 

-

Hej b-loggen. Sommardagarna bara rullar på, jag sover till 11 varje dag, låter vädret avgöra vad jag ska hitta på under dagen. Bokade en resa till Gotland här om dagen också, med finaste Frida! Den 27de drar vi iväg och gör Visby osäkert. På lördag kommer Cassie hem också, vilket ska bli underbart, behöver henne här känner jag. För lite stabilitet utan henne i mitt liv.  Igår var jag liksom på bio och gick därifrån efter halva filmen, hur normalt är det? Helgen bestod av två kvällar i rad på göta källare. Men jag känner att den här sommaren är till för att vara lite ung & dum. 
 
Nu ska jag fortsätta pilla bort mitt avskavda nagellack och snart gå ut för promenad/stan/shopping/fika med Johanna. Life's good, and simple. 

ingen kan förklara det så bra som forni

"Jag minns hur min första kärlek sa till mig en gång, när jag satt på köksbänken och dinglade med benen som vanligt (han stekte bacon, det var lördagsförmiddag), "Jag vill hellre dö än att vi ska sluta älska varandra". Tyvärr kan man inte bestämma hur länge eller mycket man ska älska en annan människa. Jag ville också hellre dö än att sluta älska honom då. Sen tittade vi på varandra några år senare och den där kärleken, förmågan att älska varandra så högt, den starka lågan av obeskrivliga känslor - den hade slocknat. Kvar fanns förståelse, tomhet, sorg och rädsla. När allt tog slut var kärleken mycket, mycket större än smärtan som kom efteråt. Det var ett så litet efterskalv i jämförelse till den exploderande kärleken vi hade under våra år som kära."

haha emma


kvällssol

 
 
 

lyckliga dagar, lyckliga ögonblick

 
jag rensar mobilen på bilder. eller rättare sagt, för över bilder till datorn. det visar sig att alla bilder jag någonsin tagit finns kvar, även de jag raderat. jag raderade vissa av en anledning. lite jobbigt att behöva gå igenom det senaste året av mitt liv såhär i efterhand. känns inte ens som om jag har levt det livet som bilderna visar. det är så annorlunda från hur jag lever nu. 
 
den enda bilden jag vill publicera är denna. 

livet är så obeskrivligt soft just nu

Jag solar, fikar, äter middagar hos kompisar/ute, snackar om allt, myser, shoppar, träffar nya människor, går ut och sen solar jag lite till. Så ser mina dagar ut. Det är så underbart att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vaknar vid 10, kollar var kompisarna gör, drar iväg till någon park och steker. Jordgubbar, glass, ramlösa, allt sånt där somrigt man kan tänka sig. Dör av tanken på att livet kanske aldrig blir såhär lätt igen. 
 

love yourself

Ligger med lurarna i öronen i min stora, sköna säng. Njuter av att det är sommar. Helt sjukt vad skönt det är att bara ta livet som det kommer, bara ägna mig åt sånt jag tycker är kul och mår bra av. Har nog aldrig ägnat så mycket tid åt mig själv, även om jag umgås med andra är det för min egen skull.
 
Idag åt jag en asgod macka på Waynes med Ida. Den bruden är verkligen underbar, vi träffas kanske någon gång per år och det är alltid lika lätt att prata med henne. Känns som om vi aldrig varit ifrån varandra. Hon är så lik mig och vi förstår varandra på någon sätt. 
 

one night

 
Förstår inte hur folk man träffat en endaste gång i livet kan ha någon som helst påverkan på en, på hur man mår och framförallt vad man tänker på, vad man ägnar sin tid åt. Men det kan dom verkligen. Så otroligt klyshigt, men det är ju liksom så. Aja - att gå vidare är inte så svårt nuförtiden - konstigt nog.The first cut is the deepest.  

I wasn't looking for this, but now you're in my way

Längesen jag skrev nu. Men jag lyckades faktiskt bra med att få den här sista Juni-veckan till en riktigt standard sommar-vecka. Jag har suttit på uteserveringar och druckit rosé med finaste vännerna där dom spelade bästa musiken jag någonsin hört på ett uteställe, jag har kaos-chattat med folk på facebook, jag har varit så rastlös på grund utav regnet utanför fönstret att jag bokstavligen talat hoppat runt i lägenheten och skriksjungigt på la la love. Jag har ätit massa god mat och blivit tipsad om massa fina låtar från människor, grillat i hederliga rålis med apgod cider, stekt på fredhällsbadet med bästis-jossie, gosat med solvarma katter då jag varit utvilad som aldrig förr. Jag har blivit bjuden på min favorit: kyckling hemma hos Noelle, fått VS-underkläder och grillat i en vattenpöl på gården. Det enda jag inte har gjort är typ att bada. Svensk sommar när den är som bäst - tillbringad med härligt folk som inte heller har något liv för tillfället. 
 
Hej första Juli - du ska bli den bästa månaden. Jag ser fram emot att få spendera tid med dig. 

RSS 2.0