she moves in her own way

Idag har jag varit med Frida, alltid lika mysigt. Och snart kommer baby hit och äter tacos, I'm a happy girl.

Glad valborg på er!



Guess we give it a try.



Funderar på att läsa lite innan jag hoppar ner i sängen. Tvivlar på att jag kommer orka ha ögona öppna i en sekund, men man kan ju alltid försöka.

Godnatt på er.

a freakin' dream come true

Nu blir jag sädär äckligt sentimental igen. Men de har alltid funnits där för mig när jag mått skit, och det älskar jag dem för. Dom har lärt mig så mycket.

They told me to live every second as if it was my final day.
But most important of all, they told me: "we are by your side and to us you´ll be forever sacred."



I'm gonna give all my secrets away

Hatar när fina kvällar blir dåliga med konstig stämning. Jag gick hem genom det regniga stockholm, luften var ovanligt varm men åskan låg i luften. Jag älskar det vädret, men såklart är det någonting som kommer ivägen.

Men det var supermysigt hos Matilda ikväll iaf, pizza och filmer. Lovely. Bara lite jobbigt att åka hem ända från Huddinge, men nej jag klagar inte. Nu tar vi nya tag, helg och valborg. Allt måste bli bra.


Jag önskar jag var där nu





Jag kan äntligen lägga upp bilder på allt jag köpte i helgen! Jag sa ju att det var största tjockishelgen för min och Elliots del, kolla bara. Blir nästan lite äcklad själv, haha. Hockeypulver och fotbollar var bara en bonus (tröstpris för Djurgården förlorade SM)! Och marshmallowsarna hängde med på ett hörn bara för jag tyckte dom såg extremt gulliga ut.

i met her by the bar



Såhär såg jag ut idag. Jag gillar outfiten faktiskt, blått är mysigt.

för jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu

Väldigt skön dag, vaknade runt halv elva helt utvilad och åt lunch (kyckling och potatisallad, yummie) i solskenet. Skuttade sedan iväg till skolan och skrev engelska nationella, vilket gick helt okey. Sen drog jag iväg och mötte upp min jätteroliga pojkvän som nu sitter med min far och tittar på fotboll och skriker. Typiskt killar skulle man kunna säga, jag ska snart dra in honom hit till mig dock och sätta igång en film att somna till. För imorgon är det skola, sen tre dagars helg. Awesome.


(och om jag vill att min mobil ska se ut på något sätt är det absolut såhär. så otroligt cool.)

all we can do is keep breathing

Jag kommer speciellt ihåg en sommarkväll. Det var säkert i Juni eller Juli förra året. Jag och några fina vänner stod på Lilla Essingen och väntade på att de skulle släppas ut 100 rosa ballonger upp i himlen. Varför vet jag inte, men fint var det i varje fall. Jag kommer ihåg att vi hade varit inne och tittat på film tidigare, i en fin lägenhet med havsutsikt. Vi satt där på några cyklar precis i slutet av bron och tittade ut över Fredhäll. Det var precis så att kvällsolen värmde och allt vi behövde tänka på var att bara andas.
Det finns så många bedövningar som gör allting bättre. En varm hand, lukten av ett nyvaket ruffsigt hår, popcorn i biomörkret. En tv-serie i en varm säng eller att skratta sig igenom en natt med kortspel och kärleksprat. Det är först då man känner att man lever. Eller, tvärtom, man glömmer bort lite hur det oftast är och lever för stunden. Men man får inte slita ut de stunderna, då kanske de inte är så speciella längre. Det är min största rädsla, att man blir äldre och glömmer tjusningen i vissa saker.

rostig kärlek

Sitter och myser lite med katten, måste ju passa på då jag åker till pappa imorrn och där finns inga gullenosar. Idag åt jag kyckling och höll på att somna till Grey's Anatomy, men jag höll mig faktiskt vaken. Jag tycker om att det blåser varma vindar ute, man känner att det inte är vinter längre, på riktigt. Därför kan vi väl va lite glada nu tycker jag. Och jag vet att jag ser extremt blek ut, men jag jobbar på det. Tro mig.




change your mind

Sitter i skolan med lilla Natalia, har suttit ute i solen och bara varit i säkert över två timmar. Hur skönt som helst. Även om man inte får färg är det underbart med värme.

Nu slutar jag, ska bege mig hörrni.


the only thing that i want is to touch you

Lyssnar på det här, har precis varit ute och sprungit lite. Blir så rastlös de dagarna då jag slutar 11. Vädret är underbart, jag gick i t-shirt för första gången det här året och jag kände till och med på vattnet.



snyggsnygga skor, jag avlider lite smått. kommer dock inte ihåg vad tjejens blogg heter.

so rich, so pretty



Sitter i skolan och chillar galet med Matilda & Natalia. Slutar om någon timme, så det är nice. Då blir det nog stan ett tag. Och jag hittade en supersöt klänning, nån som vet vart man får tag på?

how soon is now?

Blev så galet sugen på att shoppa. Det finns så mycket snyggt ljust nu, älskar alla ljusare färger och volanger, vill ha massa små söta klänningar till sommaren och sköna, slappa t-shirts. Får bli en rejäl runda på stan snart alltså.






last night

Tänkte uppdatera lite och säga att det blev en rolig kväll igår hemma hos Tobbe. Massa mysiga människor och skratt. Idag har jag tjockisätit hemma med Elliot, har inte ens lämnat lägenheten. Kollat lite film och sådär. Sånna söndagar måste man få ha ibland.


(ganska gammal bild på mig och frida baby!)

live fast, dress pretty



Bjussar på en väldigt gammal bild, tagen nästan exakt ett år sen. Bara för att liksom. Kul att se hur saker ändras på ett år, men endå är likadana. Men det här var liksom gänget på den tiden. (och josefin som tar bilden.)

trots all kärleksbrist och trasighet och fransar

Lyssnar på Håkan Hellström, som vanligt. Och just idag gör han mig ovanligt glad, hans fina fina texter och ja, jag ska inte gå in på det, kan skriva på i evigheter. Annars har jag precis varit ute med mamma och hadlat lite, kan lägga upp bilder på vad sen. Tjockiskväll idag eller något annat kul?

life is short. eat dessert first.

Allt kändes skit idag nu mot kvällen, men vet ni vad jag kom på då? Jag har världens finaste vänner. Och det menar jag verkligen. Det är så många jag vill träffa, så mycket jag vill göra just nu. Tiden räcker inte riktigt till.
Men det är väl ett bra tecken antar jag.


rädslan, den går över

När jag blir grå, när jag faller
Orkar du för två? När idag blir igår
Kommer du att älska mig då?

Det spelar ingen roll om du håller mig hårt
Ingen kommer att minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer, glömmer allt
Som vi glömde att vi älskade varandra

typ den vackraste, mest rörande texten någonsin.

I guess it all leads back to you.

Det är torsdag, och allt känns mycket bättre idag. Hans rockblåa ögon fick mig på bättre tankar, ännu en gång. Det är därför jag håller fast, hårt. Jag har nog hittat tillbaka till värmen igen, den kalla vinden utanför dörren svider inte lika mycket som vanligt. 
Men jag känner för att förändra någonting, kanske göra någonting med håret. Synd att jag inte passar i lugg, hade gärna velat ha något att gömma mig bakom. Eller kortare hår som släpper in solen litegrann i nacken. Fast nä, jag älskar ju mitt långa hår egentligen, när det inte är lockigt. Rakpermanenta kanske?

Men imorgon är det fredag, då ska jag ha kul har jag bestämt.


even the best fall down sometimes

Efter att ha sett hockey hela kvällen (och ja, jag kollade faktiskt. det börjar bli riktigt spännande såhär i final) så ska jag nu krypa ner brevid min elliot. Tänkte småkolla lite på någon film innan vi somnar, hatar skola imorgon, vill sova. Men, två dagar kvar, kämpa.


give me a reason

Jag ska ha matte i en timme nu. Och bara det känns så himla jobbigt. Allt känns jobbigt. Jag behöver en kväll med baby tror jag, allt känns inte bra idag. Det snöregnade på morgonen och mitt hår är helt förstört.

Have you ever felt like you are a little bit different?


i'm gonna make you feel so alive

Någonting som alltid får mig på bättre humör, hur dålig dagen än har varit. Efter denna lilla halvtimme känns allting en aning bättre. Om det någonsin slutar göras kommer jag gråta en skvätt, så fint är det.


movienight

Hallå, jag vill se en riktigt jävla bra film, så langa tipsen människor! Någonting kan ni väl komma med?




don't blame it on the sunshine



Dagen började med att fota Natalia lite i skolan, söt som alltid, även om hon fjortisposar.



Sen ut i parken med baby. Me likey.

förlåt för allt jag gjort, eller borde ha gjort

jag vet inte längre om jag ska vara rädd eller glad. men det är lättare att vara glad, iallafall sånna här dagar då solen skiner, även om jag klagar på att det blåser för mycket. det känns bara så tomt ibland.

flykten över taken

Hela vägen nyponbuskar
ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag
den jag är nu

I'm a sucker, these drugs really got a holda me



Skolan var helt ok idag, fick massa gjort, plus vara med sköna människor. Sen blev det glass i solen med Elliot och nu ska jag inte göra någonting resten av kvällen, sounds good. Kanske dricka lite cola och så, sovmorgon imorrn.

jag gillar hur hon tänker


"It’s often just enough to be with someone. I don’t need to touch them. Not even talk. A feeling passes between you both. You’re not alone."


I don't know whats right and whats real anymore

Hade tänkt ägna den här studiedagen åt något viktigt, men eftersom jag vaknade 13.00 så känns allt lite fail. Fick panik och började läsa ut engelskaboken som ska vara klar och recenserad på onsdag. Så, det blir plugg och träning vid fyra. Duktig chey.


hey, soul sister

Igår var jag inne i stan med Frida i flera, flera timmar. Vi gjorde absolut ingenting, drack latte och åt McDonalds bara. Sen kom Gustav och dom två var söta som vanligt.



Idag vaknade jag bredvid Elliot, han vaknade före mig för en gångs skull. Gick upp och satte oss på balkongen och åt lite Carbonara. Helt underbart. Sen träffade jag Cassandra, vi satte oss vid kanalen och åt glass.
Fint avslut på helgen.



jag vet att allting kommer ordna sig, för jag får somna bredvid dig

Tänker mycket på förra sommaren. Och att det snart är Maj. Den tiden förra året var den värsta för mig, Maj var min värsta månad. Den som ska vara så fin och blommig och solig blev bara svart med några få små solglimtar, hans leende. Det blev inte bra förens balen ungefär, i Juni. Varför är för personligt för att skriva, jag vill helst glömma det själv. Hur en sån liten grej kunde få mig att gråta så mycket, få mig att ångra en kväll så mycket att jag ville dö. För att det kunde ha förstört allt. Jag kunde ha sumpat världens finaste kille. Jag kommer fortfarande ihåg exakta meningen han sa till mig som fick mig att dö lite inombords.

I wont let love tear us apart


i'm haunted by your shadow







Såhär blir kvällen. Ja, allt känns bra.

min älskling har ett hjärta av snö



Söt tröja.

Men nu ska jag fixa det sista, älskar att vara seg en lördag. Det är först vid tre man börjar vakna till. Vädret ser inte helt soligt ut, men älskar't endå.

och vi pratar om vart vi ska just inatt, men jag antar att vi menar hela livet.

true story

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.


we all love it

Väldigt mysig kväll som innehöll eldande, trevliga människor och sång. Sånt gillar vi och jag ser fram emot en hel sommar med kvällar som denna, bara lite varmare. Det är nu livet börjar människor, det är nu vi ska ut och bara leva.


are you gonna be my girl?

Idag fick den här ljusrosa saken med dragkedja åka på.
Och planerna för ikväll är... absolut ingenting. Vi får se vad som händer helt enkelt.


sommar och sol





Jag vill ligga i solen just nu, åh vad jag längtar efter sommar och värme.

where did your heart go missing?

Idag är jag hemma, mådde så himla dåligt igår att jag inte ville riskera att gå till skolan och känna så igen. Jag har tittat på filmen Stardust. Den var ganska fin, bra underhållning, ganska förutsägbar men det kan jag leva med.


I've been this way with so many before but this feels like the first time

Dagens outfit då. Tråkig, men jag orkade inte idag riktigt. Tröjan fick jag låna av syrran.

Just nu kollar jag på hockey med Elliot, go djurgården måste man ju säga!


Universum är ett monster men det har sparat dig och mig


en vecka

Jag tänkte berätta lite vad jag hann göra på den fina veckan då det var påsklov här hos oss.
Jag har firat min bästa vän Anna som fyllt hela 17 år, suttit ute i rålis och vårmyst. Ätit glass med Micha och gått hem över bron från Alvik vid två på natten då tunnelbanan inte kom. Jag har stött ihop med Bella helt random på en buss sent på kvällen, och jag har lärt känna Frida mycket bättre, vi fixade middag till våra pojkvänner hemma hos henne. Bakade kladdkaka och allt var jättefint. Jag tillbringade också en fin natt på Annas land med Josefin där vi letade påskägg och myste. Elliot har kommit hem till mig klockan fem på natten efter ett gibb och jag har umgåtts med mamma med chips & dipp, shoppat med syrran. Jag har ätit pizza på min gamla kvarterskrog och köpt en fin, rosablommig liten väska. Jag har haft sleepover hos mig med Cassandra, skräckfilmer och godis var på schemat som vanligt. Jag har sett människor flockas på uteserveringarna för att ta till sig solen som numera skiner behagligt över hustaken i våran stad. Bara en liten del av allt jag gjort på påsklovet 2010.
Nu ska jag äta godis eller nått, trots träningen idag.

this is it



Bilden är tagen igår, men det är ungefär såhär dagarna ser ut just nu.
Jag och Matilda satt hela rasten och håltimmen ute i det fina vädret, underbart. Solen värmer på riktigt och det gör mig så otroligt glad. Jag saknar inte lov alls och jag längtar bara en gnutta tills riktiga sommaren kommer. Men ska det vara såhär härlig nu kan det lika gärna dröja ett tag, jag nöjer mig såhär just nu.

som om tiden stått still

ibland älskar jag verkligen sverige.


le love

Jag tittar på serier, filmer, och tänker att vi alla känner nog likadant. Om någon du älskar lämnar dig. Det måste göra exakt lika ont i bröstet för alla, som en kniv. Det är ganska fint, att man delar den känslan med så många. Den ilskan.

tidvis har skakandet lagt sig, ibland har jag vaknat på morgon, och gjort det jag ska.

Jag hatar att vara ensam. Trots att jag ätit thaimat, varit med syrran, målat naglarna, gått promenad i solen och ätit kakor är det inte samma sak utan honom. Då hamnar jag vid datan och råkar alltid sätta på nån sorglig låt, jag får sluta.



snart drömmer jag om dig

Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.

Jag har härjat krig i huset,
jag har härjat krig i mig,
mina ögonlock är tunga nu
snart drömmer jag om dig,
snart drömmer jag om dig.


blommigt

Tänkte bara visa vilken sötnos jag hittade här om dagen, den fick självklart följa med hem. Har redan används några gånger. Blommigt is the grej. Från Åhléns.


katie, don't cry



Det här är nog en av de snyggaste små klänningarna jag sett. Och helheten, med skorna och strumporna är så otrolgit snyggt. Om någon vet var man kan hitta nån tunika som är i närheten så fin, hör av er.

shoes



Jag saknar dom här skorna. Dom var fina.

if i could fall into the sky, do you think time would pass me by?



Varför finns det så många grejer som är roligare att göra än att plugga när man sitter vid datan? Som att kolla alla bloggar jag följer, facebooka och allt.

Anyways, idag ska jag på något slags jobbmöte, wish me luck. Jag kunde behöva lite extra pengar tills i sommar.

i need you


i dina ögon var det lättare att va, jag trivdes bättre i dina ögon

Jag har två jävla böcker att läsa ut tills imorrn, jag orkar inte. Skolan är helt okey så länge man slippar göra grejer hemma. Och måste säga att vi har sjukt fint väder här i Stockholm idag. Det gör mig lycklig.


save tonight



Natt på museet två, godis och älskling. Så spenderas denna sista kvällen på lovet. Jag är sjuk, så det blir nog bäst så.

take me out

Var på träningen, som var galet jobbigt för en gång skull, men skönt. Jag har ont i halsen. Bajs.

vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk
vill inte bli sjuk vill inte bli sjuk.


my life should be easy

Nu bär det av till träningen, helt själv. Tråkigt, men what to do. Har ägnat eftermiddagen åt att läsa lite böcker som måste bli utlästa och kollat på One Tree Hill. Bästa. 
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, äta middag och kanske träffa Frida är planerna.


inspiration till 1000






she's a maniac

Det är sjukt hur mycket mitt liv har förändrats på ett år. Jag har helt andra vänner och gör helt andra saker. Visst, vissa har jag fortfarande kvar, men det har kommit in så otroligt mycket nya underbara männsikor i min vardag. Jag har verkligen fina vänner.

she'll rip your heart

Har ni varit med om hur det känns att glida ifrån någon? Sådär väldigt sakta. Det är klart ni har, det har alla. Och det är sånt som är så förbannat sorgligt, när det som en gång var allting bara blir mindre och mindre viktigt. Man bryr sig helt enkelt inte lika mycket. Ni var en gång bästa vänner som kunde berätta allt. Nu är det som om någonting kommer ivägen. Varför kommer man aldrig få veta. Det finns ingen anledning.
Och det är det som gör så ont, att man står där en dag och allting är helt fel och man kan inte sätta fingret på varför. Man kommer alltid sakna det som varit.


higher

Det är grått utanför mitt fönster och det känns likadant i mig. Livet bara rullar på, ett steg närmare sommaren hela tiden. Men det känns nog lite lättare nu när våren är här. Även om jag har så fruktansvärt ont i huvet ljust idag.

Ikväll ska jag göra det jag älskar, sitta uppkrypen i hans famn, äta godis och lukta på hans hals. Somna på hans mage. Han är så mjuk och efter ett år tillsammans blir jag så glad när jag ser honom utanför mitt fönster, småvinka till mig. Tänk att just jag träffade honom och att vi blev allt det vi är.


hurry up



borkeback mountain. älskar filmen.

CHA CHA BLOGGEN!

Hej alla söööta läsare :D

Idag har jag varit med Linn H. och tränat, åkte sedan hem till henne och tjockisåt... som vanligt..
the bitch is calling, måste dra mig ur denna underbara blogg. SEE YAH SOON<3



I LAAVVEE CAJKE!

Tell me you're a keeper

"All you children touch the sun, burn your fingers one by one. Will this earth be good to you? Keep you clean or stain through? So wake up sleepy one, it’s time to save your world… You're where the wild things are."
— Metallica, Where The Wild Things Are

makes me wanna die



Igår lagade jag och Frida finfin middag till våra pojkar. Gott och mycket mysigt var det.



Vi gjorde smaksatt sodastream vatten. Muchos intressantos.



Efteråt blev det fina lattes och kladdkaka. Mums.



Sen kom några andra sötnosar och det blev en sen kväll. Jag är kär i påsklov.



Micha och Widebeck var där, söta som alltid!

Och det var min söndag. Nu ska jag se skräckis med Cassie, puss!

Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför.


babylove

Halloj, sitter hos frida och har det super. Hörs sen.


precis som romeo

Grattis finaste Håkan på födelsedagen.
Och tack för att du gjort mina mörka dagar lite lättare och för att du förklarar känslor så fint att jag blir tårögd varje jävla lilla gång. Det finns nog ingen som skriver musik som du.


how soon is now?

Igår firade jag min sötbanan Anna och ikväll har jag haft största tjockisdagen någonsin med älskling. Godis, tacos, chips, dipp och läsk. Vi har kollat på alla möjliga program och myst ute i solen med solglajjorna på. Härligt värre som en start på påsklovet som kommer bli awesome!


And everything you love will burn up in the light



Take me I'm alive
Never was a girl with a wicked mind
But everything was better when sun goes down

jag tänker alltid på dig i april

Det är April nu. Det låter så fint. En av mina favorit månader tror jag bestämt, det är först nu man kan börja sitta ute på rasterna med ansiktet vänt mot solen, det är nu man kanske faktiskt kan sitta ute och ha årets första picknick. Och det gör mig så obesklivligt glad. Att det kommer en sommar i år också. Hur lång, svart och kall vintern än har varit.

Förövrigt har jag tappat skrivförmågan, så jag låter Håkan förklara allting så bra som bara han kan.

Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid

Jag var ingen
Du var aprilhimlen


RSS 2.0