I have never learnt from anyone, I have only learnt from my mistakes

Händelselös dag. Vaknade sent, halvsov framför Efter Tio där Elin Kling var och visade upp sin senaste kollektion för HM. Ful som sjutton var den, in my opinion, iallafall plaggen som visades på tv. Gjorde mig i ordning i god tid, trampade ut på roslagsgatan och upptäckte till min förvåning att regnet inte öste ner, det var sol. Och det var varmt. Sånt där förgyller verkligen hela ens dag. Jag väntade några minuter på bussen, stod och njöt i solen och drack min kaffe. Väl framme i skolan hade vi eget arbete i 4 timmar och på den vägen är det.

Nu ska jag se på Seven (ögongodis i form av brad pitt, yummie) med min knasiga familj och sen försöka get som sleep.




sorry för ful pose, var tvungen att visa min tiger på tröjan. rawr.

I want to be the soundtrack to your good times on your own

Några få arbeten kvar i skolan och sen väntar fem dagars helg och kompishäng på mig.
Detta ska firas med lite bra musik och big brother ikväll!


hon sätter spår per sekund i min person

"Jag vet att Amanda Widell nån gång ikväll ska gå hem och jag sitter här och saknar henne redan. Sitter redan nu här och förbannar mig själv för allt det jag inte hann säga till henne. Jag vill ha henne och jag vet redan nu att om jag inte får henne så kommer jag att bli olycklig och jag inser också att det är ett ganska farligt spel, för Amanda Widell sätter spår per sekund i min person. Om hon vänder mig ryggen nu så kommer hon att såra mig. Om hon väntar en timme så kommer smärtan att bli ännu större. Om hon gör det när kvällen är slut tror jag att hon kommer att krossa mitt hjärta."

Från boken "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött" av Alex Schulman. Fin som attans.

-





källa

Let's conquer the world together

Tröttaste men mysigaste kvällen, soffhäng och skratta åt ingenting med härliga personer, se champions league finalen och äta chips. Igår var det däremot mer liv i luckan, tog pendeln med anckers hem till Frida på lite party, lika roligt som alltid.

Nu blir det sängen och somna i en hög med min man. Min bästa man. Åh.


There must be something your little heart desires.

De senaste dagarna har jag ägnat åt att ha picknick med Cassandra i ösregn och gömma mig i en liten lekstuga för att inte bli helt dyngsur, se baksmällan två med elliot och sedan grilla spett med kött och halomiost (heaven). Sen har jag träffat folk i rålis, härjat runt på en buss och det har kännts som sommarlov även om vi har några dagar skola kvar att jobba oss igenom.

Nu har jag skickat in flera arbeten och ikväll ska jag träffa finaste Frida! Längtar.








I en evighet levde jag som om du inte fanns

I'm tired of people saying he's not worth my tears. If he wasn't worth it, I wouldn't still be crying. You don't know it, but that boy changed my world. You'll never know how much he meant to me.

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Gud vad jag är trött på att träna och plugga, det är helt otroligt. Speciellt det sistnämnda. Kunde aldrig tänka mig att tvåan skulle vara såhär jobbig, aldrig.
Men idag fick jag äntligen fika på "det lilla cafeet på söder" där jag och Frida planerade helgen + min studiedag på torsdag (tack tack tack för den) över en kopp kaffe, så jag är trots hemtentor och egna lektioner rätt så glad. Nu springer jag iväg på den där helvetes spinningen och sen ska jag nog försöka sova tidigt. Jag vill ha minst tre månaders helg och små lyckorus på en filt i parken.


if I was the grand-canyon i'd echo everything that you said





Här får ni två brutalt snygga bilder att ögongodisa er lite till medans jag hoppar i säng för att orka med ännu en dag proppfull med roliga uppsatser (haha).
Men lite kul händer imorrn också, jag ska träffa älskade Frida!

sanningar

  • jag är lite äckligt beroende av big brother
  • jag älskar svensk hip hop, det gör mig glad
  • jag börjar bli beroende av kaffe
  • jag har en slags terapi, jag går in på affärer på nätet och "shoppar" men jag köper det aldrig på riktigt
  • jag måste ofta matcha mina smycken, vill inte ha guld i öronen och silver på fingrarna till exempel
  • jag ser upp till beyonce & rihanna för deras röster, även om jag tycker dom är för mainstream
  • jag tyckte verkligen om staden Berlin och vill åka tillbaka någon gång

We’v got the vision, now lets have some fun.

Jag åt precis så himla god middag, tortellini med ost och stekta champinjoner på sidan om. Yummie säger jag bara. Igår hängde jag för första gången på allt för länge i Årsta igen med en av världens bästa vänner och två andra roliga personer. Vi satt på balkongen och skypade lite med hennes amerikanska kompis, kokade pasta och blev sminkade av Linnea, jätteduktig är hon. Sen åkte vi ut i natten med pendeltåget och träffade upp våra kära pojkar vid Näckrosen, där bjöds det nämligen på fest! Det var diskolampor, lite håkan hellström, hångel och återföreningar ute i mörkret på gården.

-

last summer was mad, remember the rain.
I know people complained but I had something else in mind,
not the sound of rain against my window pane.
all I could hear was you, hammering in my head.


Tell me every little thing that makes you happy

Idag är det hemlisar och överraskningar på gång! Är ganska taggad på livet, och jag har för stunden glömt bort att jag måste slutföra 10 skolarbeten i veckan. Men en positiv sak är att jag var ute i kjol och linne idag, gudars så skönt.
Annars har helgen varit bra hittills, igår satt jag i Annas vardagsrum och spelade ett påhittat spel där man skulle svara på roliga frågor och umgicks med trevligt folk, mysigt värre.

Nu har jag en middagsdejt, vi hörs!



DANCING ON A VOLCANO

Igår fick jag ungefär världens bästa överrasskning så jag var jätteglad hela kvällen, var tvungen att sitta ett tag vid stadsbiblioteket i solen innan träningen. Sen spenderades kvällen med att titta på semster bilder och filmer från Italien med syrran, vill så åka tillbaka snart.

Nu har jag kommit en bra bit med min hemsida så den här morgonen har också varit bra.
Hoppas det fortsätter såhär. En sak vet jag iallfall, och det är att helgen kommer bli underbar.


För att vi borde kyssa varandra igen

Idag har jag köpt över 10 paket nudlar på daglivs och suckat åt en söt hund med stora bruna ögon. Jag har också druckit kaffe ut en grön mugg på en buss och lagat köttfärsås och skrattat varenda sekund med min absolut finaste. Skrattanfall på skrattanfall och kropp mot kropp på mitt kalla plastgolv.

Nu lyssnar jag på någons tunga andetag, tittar ut på regnet och äter pringles. Finaste tisdagen på länge.







lady gaga.


"Beautiful photo taken of me the moment I found out i won my grammys. All the hundreds of songs I wrote, the thousands of shows, the fans, all the blood and tears flashing instantly"

you won me over in no time at all.

Har fått en del grejer gjorda idag, så som att lämna in de sista arbetena i Medieproduktion A, så den kursen är helt avslutad nu. Jag har också hunnit skriva lite på Religions hemtentan och den sista gymnastik uppgiften. Sen tränade jag, produktiv som få idag alltså. Kunde gjort mer, men det får bli imorgon. Pressen från skolan är helt enorm just nu. Men snart är det dags för P&L, jag dör. Biljetterna tog slut idag, gissa om jag är glad att jag köpte redan i februari..

Nu ska jag unna mig en lugn stund med ett glas juice och nya nöjesguiden framför mig.


vina del mar

hit vill jag åka.






söndagsmusik


i love you more than i have ever found a way to say to you.



jag ser oss. hela tiden.

HOPELESSLY DEVOTED TO YOU


with all the girls here, she’s the only one that glows

Ikväll har jag överkonsumerat cola, suttit på en rutig picknick filt och ätit chips, sett slutet på eurovision contest och blivit bortdragen i parken av min pojke som berättade hur mycket han tycker om mig. Imorgon har jag sovmorgon och om några jätte helt otroligt få veckor har jag sommarlov. Då ska jag sitta på soliga balkonger och på uteserveringar har jag bestämt.

Han har inte öppnat ögonen på hundrasjuttiotre sekunder

Nu går jag ut och tittar på någon karneval KTH ordnat på stockholms gator och saknar baby som är på mattekurs tills klockan fyra.

Sen ska jag träffa finaste Ida från Borås, ska bli awesome!


"lyssnar håkan som alltid lyckas få orden på plats, skulle önska att jag kunde sånt. alltså få orden på plats. skulle vara mäktigt"

-



finner inga ord riktigt. så otroligt känslosamt.

Lifes a walk on the beach.

Tjolahopp. Härlig kväll det här, åt thaimat och godis med Cassandra och skrek sen ikapp till en skräckis. Trots regnet har det varit en fin dag och nu ska jag äntligen få gosa ner mig bredvid mitt hjärta, efter flera nätter isär. lycka



ge mig skorna

MY HEART IS A BEATING DRUM



if he can smile, you can

Happiness is a journey, not a destination

Idag har jag suttit vid plaskdammen i Fredhäll, skrivit svenska argumenterande text och spatserat runt på stan med mitt hjärta i handen. Vi skrattadeåt de alldeles för dyra kläderna på NK drömde om allt vi ska köpa när vi blir vuxna och rika. När vi pussades hejdå utanför hans dörr ville jag inte släppa taget om honom. Jag ville bara springa efter honom upp för trapparna och lukta på hans hals lite till. Vill ta varje chans jag får. Men motvilligt satte jag mig på 62an, läste cosmopolitan och promenerade sedan hem i solskenet med ett par nya skor i handen. Fan vad livet är fint.





wild meadow

"jag vet inte hur jag ska bete mig när det plötsligt luktar vår. har glömt vad man hittar på."

love makes me high

dra med mej in i ett hörn, kyss mej och ljug och gör det så bra att jag verkligen tror dej

om jag ger dig mina tårar, men är stark när du är svag, om jag är säker på mig själv, men aldrig är för självgod

Åh vilken fin helg jag hade. I lördags drack jag grön bål ute på en bakgård, sen satt jag i en källarlokal med fint folk och åt oxfilé och drack rosé, mycket bättre kan man ju inte ha det. Det var fina Cassandras 18 års fest och det öppnades presenter, spelades pingis och pratades festivaler. Hon är allt bra underbar den tjejen. Sen somnade vi gott i hennes säng hon och jag, vi sov ut så länge vi kunde och åt en härlig brunch beståendes av vitlöksräkor, nudelsallad och mycket annat gott. Mums på den dagen säger jag bara.

Idag var det back to reality som gällde, jag har cyklat runt i solen, kirrat mvg i mediaproduktion och ätit thaimat. Låter ju inte farligt alls, men imorgon blir det värre. Trots det underbara vädret (termometern visade 33 grader i solen idag) så blir det upp och iväg till skolan klockan åtta.


beggin’, til the morning sings.

Ikväll ska jag trots min enorma trötthet möta upp Fanny, Katja och Micha för att bege oss mot Paul som fyller 18 år ikväll. Grattis! Där väntar fina vänner och pojkvännen.


får jag ens ha kvar dig som min vän?

Jag har ett eller fler slutarbeten i exakt alla ämnen. Idag vaknade jag upp och kisade ut genom fönstret för att se om det duggade eller bara var allmänt grått. Det duggade. Jag sprang iväg och gjorde hemsida, skrev en argumenterande text, tittade på Der Untergang och tillsist hade jag mys-fys och dans fotboll i högdalen. Typisk skoldag alltså. Efter det köpte jag bullar, både vanlij och kanel, och åkte hem och föll ihop vid köksbordet i en hög läxor med Emma som sällskap. Sen har jag övat på generation x och millennials inför engelska nationella imorgon och pratat andra världskriget med pappa.

Och nu är jag så trött att jag svimmar. Ska på min höjd se ett sex & the city avsnitt, sen blir det blunda blunda blunda.

och jag saknar dethär. allt med den här bilden. vill träffa pojken imorgon.


every man is a piece of the continent

Dagen började med att vakna 20 minuter för tidigt, jävligt motvilligt för att jag glömt att stänga av gårdagens larm. Mindre roligt, men men. Hann iallafall fixa mig i väldigt god tid, sen begav jag mig till skolan i duggregn och dagen till ära köpte jag med mig en 7eleven kaffe. Det är ju endå onsdag liksom, lill-lördag. Dagen fortsatte med PedLed lektion där vi satt i små grupper och smågrät lite åt "saker som har format dig som person". Alla berättade intima saker och det var en fin stund för klassen.


jag vet allt om händer som skakar och hjärtan som vill

Idag var det blåsigt och kallt, inte alls lika fint som det var över påskhelgen. Mitt hjärta vill ha sommar, mitt hjärta vill ha utlandsresor och stora dubbelsängar där det blåser in varma vindar från ett öppet fönster. Men det enda jag fått gjort idag var att måla naglarna gula och studera Kristendom vid matbordet med en kopp te med honung framför mig. Trevligt det också.


Sommaren fick bära hennes namn. Sommaren som försvann.

Igår satt jag barnvakt och streckläste boken "Vi som aldrig sa hora" av Ronnie Sandahl. Han är numera min idol, har nog aldrig läst en så ärligt brutal och hemsk bok. Hur han målar upp känslorna är helt otroligt, man kan inte hjälpa att leva sig in och känna igen sig. Jag rös till på flera ställen, så.. träffsäker. Läs den.



"drömmarna dog.
och nu står han på en förfest
som han redan upplevt tusen
nätter tidigare och försöker
intala sig att det är något positivt.
något annat än ensamhet och
ett trasigt fönster."

RSS 2.0