ON AND ON

JULEN ÄR HÄR! Ljusslingor i rummet och skinkan i ugnen, senare idag är det dags för tredje (!!!) julbordet för i år - hemma hos fina morbror! 
 
Sen sist jag skrev har jag hunnit med barrunda med finaste tjejerna som slutade i galen dans på Spitfire, återsett Cassandra under en kväll som bestod av återblickar, kramar, pussar, tårar, jag ALLT egentligen, jobbat massa på Björngårdskolan & blivit önskad samt rekomenderad av den trevliga personalen där, längtat efter snö, handlat presenter till mig själv för säkert tusen kr, presenter till andra för minst lika mycket och ja it goes on and on. Bankkontot mår kanske inte så jättebra just nu, summan av kardemumman. Inte blir det bättre av att massa hundralappar måste läggas på busskort denna månad.. 
 
Men, nu är det glädjens tid och jag njuter av ledigheten, och att jag inte läst ett ord under denna kurs som ska tentas av den 16 Januari - får se hur det går med det. 
 
Slutet på 2013 ser just nu ut som om det kommer firas in i C's lokal med god mat och dricka i överflöd - men innan nyår tar jag itu med julen, cheers!
 

Världens finaste fjärdeklassare

VILKET LYCKORUS JAG HAR! Tack vare jobbet. Är bara så himla glad över att jag får träffa så fina barn, så fina människor. Små människor som jag själv är just vad dem är. 

Kommer till en klass jag bara vickat i en eller två gånger och alla skriker mitt namn när jag kommer och blir glada för att jag är där. Trodde inte ens dom skulle komma ihåg mig. Får också höra att jag är världens bästa fröken, och känner bara att jag får ett sånt himla band med dom, en fjärde klassare i Bredäng, av alla ställen. Alla är så trevliga och fina individer, jag förstår varenda en av dom och deras problem. De som är lite stökiga förstår jag till och med, och jag förstår varför dom är det. Tar man sig bara tiden så går det att ordna. Det är så himla fin stämning i klassrummet, även om det ibland är lite högljutt. Bra läromiljö kommer inte bara från knäpptystnad hela tiden, utan att ha lite kul också, tror jag. Men när jag läser ut geografiboken högt för dem och jag ser att dem verkligen är intresserade och lyssnar och att jag förhoppningsvis har lärt dem någonting, gjort någonting i deras liv blir jag så himla glad. Får typ lust att bli lärare.. 
 
Fick med mig en teckning hem av en av favoritkillarna, den sitter uppe ovanför datorn. 

onsdag

Efter nästan 8 timmars jobb (hur ska jag orka jobba heltid resten av mitt liv efter examen???) på förskola på Lidingö där jag pussat på söta ungar i vagn som gråter av blåsten i ögonen ska jag nu på JULBORD med jobbet! Mitt första sådant någonsin. Ska bli awesome, då mina kollegor är fett trevliga. 
 
Peppar med citronvatten, kaffe & "walking on sunshine" och att jag imorgon jobbar knappt drygt 3 tim men får betalt för 4 och sen är det H E L G
Småsjuk som jag är så ska det bli underbart.. 
 
 

Nattfunderingar om hur lyckligt lottad jag är

Det absolut finaste med honom är att han alltid vill mitt bästa - sen dag ett.


I am not pretty. I am not beautiful. I am as radiant as the sun.

Hunger Games är en så otroligt bra filmserie. 
Såg tvåan här om dagen, loved it!
 
 

How long will I love you, as long as stars are above you - and longer if I may

 
 
Vissa låtar alltså - enkel text men så rörande. 
Ser bara ett bröllop framför mig när jag hör den,
ser ett dansande par framför mig.
ROMANTISKT

I could draw a sun, to ease your sorrow

Känner ett sug för att blogga lite igen, vet inte riktigt varför.

Denna helg har jag iallafall spenderat en massa timmar på en båt mellan Stadsgårskajen och Mariehamn, har sittsovit, druckit öl i kareokebaren, hållt hand och lyssnat på podcast i en bil, inte sett vägen framför oss pga snöstormen, blivit vingelsjuka på färjan och knappt kunnat gå för det gungade så mycket, varit överlyckliga för att vara framme i en stuga som höll 25 grader som lägst för att sedan gå över in i lillstugan och värma varandra, somnade så himla gott där. Har lekt med Skott, gått med ficklampa och lyst på den fallande snön. Gud vad jag älskar vintern känner jag bara. 
 
Har fått umgås med hjärtat hela helgen och vet inte vad jag skulle göra utan den underbara mannen i mitt liv.
 
 

ordbajs

är så obeskrivligt trött just nu. har lämat in min första högskolehemtenta denna vecka, jobbat dagis och ikväll såg jag bio med pappsen - fullt upp.

imorgon åker jag till Åland med världens bästa bejb och tar välbehövlig helg! fasiken vad han är fin, och nu har vi snart varit ihop i 15 månader.
RSS 2.0