you laugh like I'll be there to hold you always

Idag har jag tränat och chillat. Imorgon börjar studenterna på riktig, ska på bästa Annas. Muchlove på det.


dagens

I can't help it, I'm just selfish
There's no way that I could share you

förlåt men jag är tvungen

är han världens snyggaste eller vad? sjukt



justin bobby


the world around us won't stop turning tonight

Firade ju som sagt min soulsister Fridas pojkväns bday igår! Vi började med huuur mycket god mat som helst på en bakgård, sen lite nostalgimusik och tillsist utgång på det. Blev kompis med nya fina cheyer och snackade med några italienare bland annat. Crazyness, nu ska jag njuta av blå himmel och kvälls-sol.


I was dancing the whole way home

Knasigt najs torsdag i solen med besties. Älskar't.
Nu drar jag iväg på 24 års partaj! Woho.

People don't want to think no more, they just want to feel

Jag äter god mat och solar hela tiden känns det som.
Låg vid plaskis med bästa vännerna idag.
Det var det värt att bränna mig på ryggen för.
Imorgon är det helg igen, alltså känslan just nu.
Ingenting kan beskriva den.



på sogni med cassie för två helger sen. skål!

He was never telented or cool, he was just hot


är så helvetes jävla glad för att..

det inte ser ut såhär utanför mitt fönster. är dö-glad verkligen.

BE HAPPY PEOPLE!!!!

Feelin’ like 2 am, summer night

Fakta 1: jag har vänt på dygnet, mitt i veckan. Men det gör ingenting för jag har sovmorgon/är ledig nästan varje dag, I love life.
Fakta 2:
när jag har tråkigt tittar jag igenom mina facebook bilder. Jag ser ut att ha haft roligt de senaste åren.
Fakta 3: jag var ute på kvällsprommis idag, och jag fick då hopp för framtiden. Riktigt jävla hopp. Sommaren kommer bli så bäst, jag bara känner det på mig.
Fakta 4:
jag är helt galet besatt av Kid Cudi's låt "Pursuit of happiness". Sjunger på den konstant.
Fakta 5: det är möjligt för en människa att komma över allt. Även det man minst tror. Det går liksom, hur sjukt det än är så blir det en del av det förflutna. Det gör knappt ont längre.

fuck this shit.

Sitter i skolan och är en extremt duktig tjej som pluggar flitigt. Känns så himla bra, de arbeten vi har kvar är inte alls så krävande. Nu är vi inne på slutspurten, på riktigt. Ser hur folk på facebook avslutar hela gymnasietiden och jag kan bara le, det är verkligen "time to move on" känner jag. Skulle inte vilja gå kvar ett år till. Hade smådött litegrann.

Note to self: ät den här frukosten snarast, turkisk yogurt, jordgubbar, flytande honung och solrosfrön.


My friends are in the bathroom getting higher than the Empire State.


långhelg e nice

Vilken härlig helg det blev hörrni! (och idag är det grovt sommarväder, me like)
Var på äventyr både i fredags och igår, ute på landet båda gångerna, nämligen Upplands Väsby (???) och Nacka. I Väsby var jag med min vapendragare Cassie, där åktes det lite taxi, åts köttbullar klockan 6 på morgonen i solen och mystes runt på en bakgård, trevlig kväll!
Trots fyra timmars sömn (sliiiiten tjej) åkte jag ut med Bella och Frida till Isabelle igår på födelsedagsfirande där det bjöds på choklad-doppade jordgubbar, filt-mys på altanen och en jäkligt rolig hemresa med nostalgimusik och dancemoves. Hemmafester for the win, ungefär.









-


Fill the glass, cause the last few days have kicked my ass

Längtar tills imorrn då jag ska på fest hos Isabelle. Ska bli awesome.

-

Städar och pluggar som en mupp. Wihooooo livet är kul.....


life ain't a rehearsal the camera's always rollin'

Snälla vädergudar, ge mig sol imorgon. Jag har lots of stuff to get done, och de går bara att göra i min rosa solstol ute på gården känner jag. Det är inte kul att ligga där under molnig himmel, så snälla ge mig sol.
Igårkväll hade jag filmkväll med tjejerna i klassen, så himla söta. Vi låg vakna och pratade tills klockan 6 på morgonen, därför är jag lite lagom sliten idag. Sliten på ett bra sätt. För nu är det nämligen långhelg, ett litet mini-lov som bara väntar på oss att göra något roligt utav det. Vill typ hänga med folk. Bara hänga. Låter lockande.
Fast just precis nu låter sängen ännu mer lockande, tror inte jag skulle låta mig bli utsläpad ikväll för allt i världen. Imorgon är jag tillbaka med nya krafter. Ska bara fortsätta mitt godnatt-snack med min flickvän Cassie först!

Blä, vill ha det här just nu:


Monday

Njöt typ av att vara i skolan idag, bara för att jag vet att om en månad sitter jag aldrig där igen. Vi chillade med godismaskinen och hade det rätt trevligt. Nu ska jag fortsätta dricka min kära apelsindryck och sen dra på boxning! Tagga!


Have the heart to kill this love.

Otroligt jävla trött idag. Håller på att somna right now, men har fett med plugg att göra. Redovisningen kommer gå skit imorgon. Skol-ångesten den här sista gymnasiemånaden är så total. Har aldrig varit med om något liknande. Sen är det mycket lek vid sidan av också så man glömmer ju helt bort skolan. (snart över snart över snart över)

Igår var det kul endå, började med ett glas vin på Sogni med Cassie innan vi mötte upp Frida för att dra till Amnesia. Där träffade vi en Håkan Hellström kopia (omg) och dansade till Magnus Uggla. Det slutade som det alltid slutar när jag är med Frida, kaos och lite för mycket av allting. Äsch så kan det gå ibland, somnade iallafall gott i mitten av sängen med två en fining på varje sida. 
Nu ska jag planera min mottagning litegrann sådär och försöka skriva redovisningshelvetet...

Roll up

Igår blev det skräckis & grill med Natalia, därför festar vi till det med en miniutgång med Cassie ikväll. Känns awesome, trots spöregn hela dagen. Endå mysigt, det där med sommar-regn.

Mitt stora problem är att mina problem är så pass små att de knappt kan räknas som problem. Men dom gör lika ont för det.

HEJHEJ jag är cola-socker-chockad och småplanerar en roadtrip. Längtar efter imorgon, och alla andra lediga kvällar. Ska bara sova några hundra timmar först, puss!

it's times like these you learn to live again

Var ute på skiva igår med sötaste Eleonor. Eller vi var inte så mycket på själva skivan, vi fastnade på Lion Bar där vi snackade om allt mellan himmel och jord. Jag älskar henne. Gymnasiet har iallafall gett mig någonting bra.

Angry bird

Orkar inte människor idag, fattar inte vad folks fel är. Hej äckligaste veckan på året typ, allt är bara fyllt av plugg och längtan efter bättre tider.


-

Nu kom jag på hur jag har förändrats sen jag var 15. Idag ser jag livet som olika stunder, vissa jobbiga, men dom är det bara att kämpa sig igenom, det kommer snart en bra stund igen. Låter som ett väldigt enkelt sätt att se livet på, och det är det ju. När jag var 15 såg jag livet som en helhet, antingen bra eller dåligt. Nu vet jag att ingenting är bestående. Jag har sett för mycket konstiga saker för att tro det, allt allt allt förändras. Inte till sämre eller bättre - till något annat bara - som också det har bra och dåliga stunder. Är så glad att jag har insett det här, det får en ju att kämpa. De bra stunderna kanske helt enkelt inte ska komma för ofta, då blir det ju tråkigt. De "okey stunderna" får räcka ibland.


Som bästa vänner som har tagit det till nästa level

Godnatt. Vi hoppas på sånt här väder imorrn, ok?


Vem trodde det här för en vecka sen?

Tittar på deppfilm, är inne på kvällens fjärde kopp kaffe & smsar. Känner mig endå rätt levande på något udda, konstigt sätt. Pratar i metaforer och jag förstår knappt någonting själv.


-

Alla dessa alternativ och val. Crazyness.


Solig lördag

Hej det är sol men mycket blåst denna Maj-dag i Stockholm. Dricker cola och det har typ aldrig varit så gott som nu. Är ganska osocial mot Emma också men det är chill. Igår var jag på äventyr med Cassandra, vi pratade jordsnurr, åt grekiskt, sjöng yeah yeah wow wow, trängdes med folk & satt i knän. Så ska en fredagskväll tas känner jag.


Puss

Det blev en mycket lyckad valborgskväll med fina tjejer på Laroy. Dansade galet och det slutade med att jag somnade vid sju på morgonen typ, härligt härligt.

Idag är jag tydligen ledig, ingen svenska. Skönt. Ska ändå ägna ungefär varje sekund av denna onsdag åt plugg, peppen i det.......


RSS 2.0