give me some lovin'

Bröt ihop idag litegrann på grund av helvetes-skolan. Vissa dagar är det jättekul och jippikayey (när man lyckas), men dagar som denna vill jag bara hoppa av. Ingenting funkar, 100 uppgifter för att få ett ynka litet E och man har absolut ingen fritid om man vill ha högre än så, allt för att få en examen som man inte ens vet vad man får för jobb av. Är så negativ just nu så det finns inte. Behöver muntras upp rejält. Därför åker jag nog till den enda som riktigt kan få mig glad.
 
äckliga google drive, äckliga audacity och äckliga after effects (hej agressioner big time)

Jag önskar dig allt vackert, för du är det bästa som jag vet.

Idag var Thåström på jobbet och drack öl. Lite småkul. Kände inte igen snubben men fick det berättat för mig. Igår var det söndag och jag var på släktpartaj, moster fyllde 50. Roligt var det med massa tal av olika slag, champagne och så fick jag ju presentera en speciell person också. En person jag fått spendera massa nätter med på senaste tiden, är så lyckligt lottad. Vi har gått runt i blåst och regn som varit så kallt att vi inte kunnat prata, vi har kollat solsidan, suttit i källaren, varit extremt-larvigt trötta och bara hängt.
 
Annars är det sista dagarna för min första universitets-kurs denna vecka. Love it, även om nästa börjar direkt
på måndag..

home is wherever i'm with you.

har bara enda feeling , jag har hittat hem

They would be as in love with you as I am

Halloj. Åkte nyss tunnelbana i vad som kändes som 20- med min baby, pussade honom 400 gånger innan jag gick av. Första snön kom inatt. Nu dricker jag brännhett kaffe och ska snart springa iväg på mitt första universitets-prov, en liten datordugga. Det går nog finfint det där. Imorgon tjejmiddag hos Josefin, längtar längtar längtar. 
 

I'll be your best friend and youll be my valentine.

Vi sitter på en balkong i Hässelby, regnet gör mina byxor genomblöta. Jag råkar nämna den där låten jag älskar så mycket, som har gett mig rysningar så många gånger, och vad han säger då kommer jag aldrig att glömma. Hans ansikte i tvljuset, hur hans bröstkorg känns mot min kind och framförallt hur han förstår mig, det kommer jag heller aldrig att glömma. Han vet vad jag menar, varje jävla gång. Magiskt. Mitt minne är dåligt, men vissa saker stannar kvar.

Annars är skolan ett skämt just nu, så mycket plugg att jag kvävs. Plus att jag jobbade två dagar denna vecka. Great liksom.. Studiebesök på ett mediaföretag hann jag också med idag. Nu myser jag med soppa, mariekex och Grey's. Men en person saknas. Och jag kan inte slappna av.


vet du vilket pris jag fick betala för dig och mig? vilket pris som helst betalar jag igen.

Så har man överlevt ännu en måndag. Vaknade hemma hos bubbi och drack morgonkaffe. Igår hade vi nämligen mys söndag med solsidan & paranormal activity. I helgen var det ännu en middagsbjudning på schemat, samt en spelkväll hemma hos en killkompis och en utgång, Biljardpalatset blev det. Mycket på gång nu, och om en vecka är min första universitets-kurs slut. Har skrattat mig igenom en grupparbetsuppgift idag (gjorde en film-poster) iförsig, så något positivt med skolan är det ju alltid.
 
Nu ska jag vänta på Johanna som kommer hit med kanelbullar, sen sova gott och överleva ännu en skoldag.
 

when I get older, I will be stronger.

Usch vilken vecka. Alla dagar är det plugg, sen antingen jobb eller träning. Vill bara ha lov, men det har man ju inte på universitetet. Får stå ut helt enkelt, ska belöna mig med en riktigt shoppingrunda när lönen kommer. Nostalgisk, pms-ig och mardrömmig är jag också, vill helst bara ligga i hans famn och pussa på halsen hela dagarna, men det går ju inte. Dumma livet som är så mycket ivägen ibland. Men igår hade vi mys-dag på stan och sen pluggade vi, allt går så mycket lättare när han är med, till och med plugget.
 
Nu ska jag återgå till mina hundra instuderingsfrågor, tack och hej.
 

DU ÄR SOM NATTEN OCH JAG ÄR EN VINNARE IGEN

Helå. Ännu en helg förbi, och denna gång blev det som sagt hemmafest i Spånga. Asmysigt, hade nästan glömt bort hur otroligt nice stämning det är på dessa. Dansade galet, socialiserade på altanen och gick till seven mitt i natten. Helvete vad kallt det var på hemvägen, 2 grader. Softade på donken med varm choklad ett tag. Sen har vi lyssnat på musik & myst i soffan, duschen, gården, överallt, ätit massa god mat och kollat på xfactor & en skräckis.

Finaste låten i världshistorien


Föreläsning

sitter jag på just nu.. Pratar om lp-skivor, whattefuck? Denna kurs är verkligen bred alltså, men älskar hur mycket lärarna peppar oss, får oss att tro att vi är bra. Underbart. I helgen blir det tacos och hemmafest som det ser ut just nu, otroligt lockande. Puss.


Flumm på hög nivå.

Fått sova med honom två nätter mitt i veckan, vilken lyx. Han hämtade mig på jobbet igår, bebi. Jobbat två dagar i streck har jag också gjort dårå, catching på den liksom. Igår var det pilkastnings-tävling, lite mer att göra och det blev roligt faktiskt.
 
Nu är det den där himla skolan att jobba på bara, datordugga och gupparbetesinlämning om 2 veckor. Christoffer, min studdeybuddey har hoppat av också - bittert. Man kan om man vill, eller hur var det? Good things come to those who work their asses off - challange accepted.
 
 
krillan i somras. <3

-

Kramar i mörkret, ligga löjligt nära - för att man vill. Inga måsten. Det han säger är för fint för att jag ska kunna ge något rättvist svar, lite så känns det faktiskt. Olagligt romantiskt, vissa stunder. Som en film. "Jag har tänkt på dig hela kvällen". 
 

Let's get old together, let's be unhappy forever. Cause there's no one else in this world, that I'd rather be unhappy with.

Pratade nyss några timmar i telefon, standard nu för tiden. Annars har helgen varit helt amazing. Började med massa snacka över en kebab med Anna. Diskuterade allt verkligen, så himla skönt att ha någon som verkligen bryr sig. Sen mötte vi upp den sista pusselbiten i vår trio och begav oss ut på äventyr, Nype denna gång. Superkul var det verkligen, dansade galet och drack som om det inte fanns någon morgondag. Ungefär. Sen har helgen betått av massa säng&soffmys, pizza ätande, vackert höstväder (precis lagom varmt i solen fortfarande) och lost-tittande. Ih. Avslutade helgen på bästa sätt med oxfilépasta och Solsidan. 
 
 
(bild från några helger ago) 

ett av de finaste citaten någonsin.


när hösten kommer och tiden gått för fort

Oktober, btw. En månad jag inte kopplar ihop med någonting speciellt förutom kängor och färgade löv. Blöta gator och frisk luft. Morgonkyssar i en stökig säng. Kaffe och att le tvärs över bordet. Luta mot hans axel i rusningstrafik. Fint.
 
 
Bild tagen förra sommaren tror jag. Av mig eller Emma.

Where have you been all my life?

Jag är så jävla lyckligt lottad. Kan inte ens förstå det själv. En kanelbulle blev det föressten visst idag, och sen ska jag få ännu mer mys. Jag är gladare än gladast.


Torsdag

Kanelbullens dag. Inte för jag kommer äta någon, men endå. Växlar mellan hundra olika skoluppgifter och går på tråkiga föreläsningar. Ständig huvudvärk. Hejdå.

Hej Linn

Idag har du varit duktig och jobbat, och imorgon ska du vara duktig och plugga röven av dig. Så är det, inga om eller men. Du ska känna att du har presterat någonting när du går hem imorgon, för på kvällen får du belöning. Okey? Bra. 
 

RSS 2.0