-

Jag tror jag stannar kvar, för ingenting är som vi är.


Äntligen lov

Är det skönt med lov tror ni? Jaaaa, äntligen tio timmars sömn och utvilad var jag när jag vaknade. Åh, nu ska jag äta lång frukost med bara mig själv och ingen annan, sen blir det spinningpass.

Föressten, jag hade en asrolig kväll i lördags hemma hos Tobbe. Sånt behövs. Får se vad som händer ikväll, jag är öppen för förslag..


it's the most beautiful time of the year.

Så, då var det där himlans provet skrivet. Har suttit i ett klassrum på ett färgglatt östermalm hela hela dagen, och nu börjar det mörkna ute, dags att dra hem till Tobbe på middag med pojkvännen. Puss!


Someone like me


Tacofredag

Mörkt när hg gick ut imorse. Skola. Våfflor. Kramar. Tre timmars resultatbudget skrivning. Trött. Choklad. Idol. Sova. Upp innan sju och göra högskoleprovet på östra. Hejdå.


we

Igår var jag på en liten krogrunda med grabbarna, dom är verkligen grymma att gå ut med. Började på Hellströms uteservering och sen blev det en promenad genom skogen till zinken och dovas. Standard, slutade också väldigt roligt med att jag och Elliot träffade en rolig australienare medans vi väntade på tuben hem, värd onsdag säger jag bara.

Så var det redan torsdag igen. Veckorna springer förbi och imorgon är sista dagen i skolan för en vecka, vi får nämligen höstlov nu. Härligt ska det bli, och härligt blir det nu med då jag springer iväg på asiatisk buffé med mamma och syrran följt av förhandsvisning av filmen In Time. Jäklar vilken perfekt kväll alltså.


Facetime

Idag upptäckte jag vilken rolig uppfinning FaceTime är! Annars så har jag haft fyra timmars media, träffat bästa Anna en kort stund, ätit mozzarella pasta och kollat på värsta pojkväns akademin. Sova sova säng nu, puss.


Förra inlägget....

skulle upp igår kväll haha. Nu har jag etik och ska prata om dödsstraff, puss!


Livet ska vara som för en fjäril, en sommardag.

Tittar på svensk film och gör ingenting. Måndagar alltså, suck. Men den här drack jag idag, världens godaste plugghjälpmedel?


Like a fool

Har jäkligt mycket att göra i veckan kom jag på nu. Halloweenfester, möten med gamla kompisar, enorma mängder psykologiplugg, högskoleprov, jeansköp och sen ska träning klämmas in någonstans. I'll work it out.


Längtar...

redan tills nästa helg. Förutom högskoleprovet så blir det nog fiesta på lördag. Då får jag lov och pengar också åh vad underbart.


inmurad i din betong vägg

Bilder med mina finaste tagna i veckan. Åh vad vi har mycket att prata om och åh vad jag tycker om dom. Igårkväll var jag på swedenhof ett tag med cassandra och kalina, trevligt men eftersom jag var så otagg så blev det tidig hemgång. Gick hem till min bästa pojkvän som jag också spenderade hela dagen med idag, hur mysigt som helst. Vi åt nudlar, tittade på the city repriser (jag gjorde) och var allmänt lata. Sen var jag snäll flickvän som lånade honom pengar till krogen ikväll som jag själv bangade på. Var tvungen att vila ut en av helgdagarna kände jag, och ett bra beslut var det. Har hittills tittat matt damon film i soffan med familjen och nu blir det mys i min säng hela kvällen och natten. Inte helt fel vänner, inte helt fel.


Outfit

Helgens. Nu ska jag bada efter ett jobbigt step pass, sen försöka uppdatera ipaden till IOS 5. Ser fram emot imorgon då det blir middag med bästa Anna och Jossie, sen uppspel på höglands!


Birds

Gief me?


life

Ännu fler bilder från helgen!

Såhär började det. Jag och Cassie på Sandy's, asmysigt.



Inte lika pigga på lördagsmorgonen. Låg och tittade på tv heeela dagen.



Men jag körde igen på lördagskvällen!



oktoberväder

Såhär såg det ut i söndags. Fint.










jag vill döpa alla gator efter dig, för att du förtjänar varena en.

Ganska värd kväll igår faktiskt! Ölade runt på olika ställen för att till sist hamna på Retro på söder där vi var i några timmar. Sen blev det dyr mat på seven och somna i dubbelsängen med Cassandra. Fick pussa en massa på min pojke också, han är den finaste på jorden.

Ikväll ska jag iväg på dejt hemma hos Frida med Natalia, lär bli en minst lika kul kväll! Helger, I'm in love.


Friday friday

Igår myste jag sönder med min älskling, varmkorv choklad och sånna grejer är finfint. Ikväll ska jag hänga med Cassie och annat folk någongång någonstans, love it. Har redan spenderat några timmar med henne på Sandys, men det kan ju inte bli för mycket av det goda.


Dinnertime

Mamma och Emma gör mat. Jag väntar och chillar lite. Nya tidningar och stor säng, puss.


Ingen människa är för liten för att nå upp till sitt hjärta


jag vill förlora mig i ditt kaos



världens gulligaste halsband. och nej jag är inte galen i twilight, men meningen är amazing.

frukost

åh vad jag älskar att äta frukost har jag kommit på. förstår inte människor som inte gör det.

såhär såg min mådagsfrukost ut. hallon är typ det bästa som finns.


-

"men vad vet jag om stjärnhimlar innan jag sett dem med dig"




you fit me better than my favourite sweater

I fredags var vi ute i Älta på födelsedagsfirande hos Isabelle. Hon hade världens finaste skosamling och en gigantisk hello kitty tårta, så det var värt en liten resväg. 

Vi var ganska så slitna i lördags, men det är alltid lika mysigt att äta och ligga i sängen en hel dag med min älskling. Sen fick vi besök av världens finaste mormor och jag saknar henne redan. Synd att hon bor så långt borta.

image description

image description

image description

image description

I'm hoping that you'll forget after this round of gin and tonic

Såhär såg jag ut i fredags. Nytt, rött linne med rosett.
Det är så jävla kallt ute nu, btw. Det hände verkligen över en natt.








Skola på g

Nu ska jag stå ut här några timmar, sen tar jag helg. Big time.


Min nya baby


jobblördag

Lite senare bilder på hur min lördag såg ut. Sol sol sol.








fade into darkness

Äntligen har jag införskaffat mig en ny mobil, HTC ChaCha! Åh vad allt kommer bli så mycket lättare nu, hej till mer bilder, mer musik och internet i vardagen. Imorgon är det fredag och planerna är att fira Johannes. Kommer alldeles säkert bli storslaget.

Har handlat och gjort tacos med syster idag, så mysigt. Är ganska happy över livet just nu som ni kanske märker.








när jag går runt här i feber nere vid kanalerna -

- jag läste den här meningen och rös till.
Det är en fin sak med Sverige, blad alla snurrande tankar på universitet, studenten och pengar som inte räcker till så finns det så enkla nöjen som lite ren, fin musik. Musik som gör en euforisk och knäsvag, det ska jag komma ihåg till en mörk, ensam natt.

Cozy

Åh vilken mysig eftermiddag jag har haft! Det blev chill med Frida bland höstlöven, köpte nya skor till henne och shoppade en underbar (men stoooor) väska från Whitneys kollektion för bikbok till mig! Me like. Vi fick dåligt samvete för att vi spenderade pengar, menmen. Imorgon är det sista dagen innan helg vilket nästan är lika underbart, då ska jag fixa lite "bank18årsgrejer" och sånt, tjuhu.


Tisdagskväll

Carbonara och pojke, fin kombination.


LET'S PLAY TRUTH OR DARE. TRUTH, YOU TELL ME HOW YOU FEEL. DARE, YOU PROVE IT.



Gör ett spel på medialektionen, bara två timmar kvar. Härligt värre alltså. Eller nått.

Det är kanelbullensdag idag! Det har firats rejält i skolan. Alla har gått runt och ätit/sålt/gett bort bullar, mysfaktor på hög nivå. Gårdagskvällen spenderades hemma hos älsklingen, vi åt carbonara framför tvn, "ugglade" vid datorn, pluggade religion och spelade hänga gubben.

pick the world up



Kan inte det här komma till Sverige?
Mmmmm, sitter på multimedian och väntar på lunch.

heartbeats







Värd film. Dör så snyggt filmad den är. Xavier Dolan är mums också, waste att han är gay.

Autum


what am I supposed to do, when the best part of me was always you?

Har haft en riktigt typisk söndag idag. Har gjort massa nödvändiga saker, som att posta brev, lämna tillbaka böcker på bibblan och träna. Inte så roligt alls. Men imorgon är det måndag igen och med lite mer sömn i bagaget känner jag mig pepp igen! Dock längtar jag redan tills nästa helg.
Och föressten, det luktade lite höst ute idag. Sådär varmkallt och lite brännt. Svårt att förklara. 



ÅH vad söta smycken. Vill ha säger jag bara. Synd att jag är så extremt dålig på att hålla i pengar.

work

Lördag och trötthet. Lördag och känslan av att man glömt något men inte vet vad. Lördag och känslan av att ingenting spelar någon som helst roll. Anyways. Igår blev det spontan krogrunda med Anna och killarna, det var roligt det. Har inte riktigt lärt mig att jag är 18 och faktiskt kan komma in på ställen, det är lite cool. Lite nya upplevelser i vardagen uppskattas alltid. Någon som inte uppskattas är jobbet jag gjorde idag. Jobbet alltså. 8 timmar, ensam på stockholms gator. Det kunde varit roligare. Jag ville inte släpa mig upp från Elliots säng imorse, men a girl gotta do what a girl gotta do.

Important


RSS 2.0