jävla natt

kunde inte sova alls inatt. helt sjukt. men han fanns där, låg och strök på mig, lät mig ligga på hans arm. jag bara väntade på att han skulle sluta, men han fortsatte. älsklingen.
vår när den är som bäst

hur det luktar i Kristineberg ikväll den 18 Maj vill jag aldrig glömma. vill lägga doften av asfalt, nyutslagna blommor, färskt gräs och hägg i en burk och spara. öppna när allt känns som värst. livskvalitet är vad det är, lycka på burk.

<3

"Dina ögon är så fina. Man ser bara bra saker i dom."ny vecka, nytt humör

Skönt att jag vaknade kl 11:20 imorse, 10 timmars sömn för första gången på sjukt länge. Känner mig som en ny människa ungefär. Sen dess har jag hunnit äta mysfrukost all by myself, släpa ner solstol, kaffe, plugg & radio på gården, storstädat mitt rum osvosv.. Mycket gjort. Nu ska jag äta asgod lunch bestående av kyckling och avocado, sen två timmars skola och efter det väntar hårt gympass med my love. WIIIIE känner att veckan blir bra! Btw blev min mobil snodd för andra gången i mitt liv i lördags, jättekul, verkligen.. Alltid jag alltså. Men det är redan glömt, jag är lite fattigare nu men har redan beställt en ny mobil som kommer hem till mig i veckan. Den är vit och snygg, så jag får överleva. Nu blire att skaffa dropbox så inga mer minnen och bilder försvinner.
 

Att vara bitter är inte okej.

"Vet ni vad som är så viktigt. Att ta varje moment för vad den är och embrace it.

Göra det bästa av situationen. Hur sugig den än är. Försöka att vända på det. Att förändra situationer som är jobbiga. Tänka positivt hur mörkt det än är.

För att vara ledsen är okej. Att vara arg är okej. Att vara deppig är okej. Men att vara bitter är inte okej. I mina ögon är det värsta en människa kan vara är bitter. En människa som bara ser allting på ett negativt sätt. Som hittar något att klaga på i alla situationer."
 
Dasha och Michaelas podcasts räddar mina ensamma förbereda-mig-inför-en-massa-jävla-timmars-kvälls-jobb-eftermiddagar! Woopwoop, men sen blire att träffa Anna på ett glas. Underbart.
 
Och mina vänner, NU ÄR DET SOMMAR. It is.

RSS 2.0