Loving every minute cause you make me feel so alive

Lyssnar på Empire of the sun's nya låt och älskar den. Ser solen ovanför hustaken kl 19:30 här i Vasastan och har för första gången i år ätit grillat. Skjuter nog undan inlämnings-ångesten för ikväll och bara njuter av att det är ledig dag för hela Sverige imorgon, ut med min bejb kanske? Han hade förövrigt skiva i söndags och den var lyckad. Middag med några tårfyllda tal, härliga personer, hur många öl som helst, dans till hässelby-hiphop och tillsist hemgång med "klassens krall". Haha dör vad livet är skojigt ibland.
 
Idag har jag pussat på massa småbarn & köpt en ny parfym, aaaawesomeness på hela den grejen.
 

Boooring

Jag befinner mig just nu på en av dom kanske tråkigaste och onödigaste föreläsningarna ever... Handlar om nån jävla forskning, och detta dissade jag en dagis-dag för, attaaaans.
Anyway, snart tar jag snabblunch med Cassie som sällis, sen väntar Norrport och imorgon upp med tuppen (ca kl 06:00.....), till Kullerbyttan! Tjohej, känner peppen (seriöst alltså, älskar dagis)!


Om ingenting var svårt, hur skulle du då känna lättnad?

Att vakna upp till vårsol, frukost på sängen av pappsen som också ger mig ett par nya converse (dont know why), G som i gemenskap på TVn, skratt och sen kommer älsklingen till mig. Denna morgon toppar många andra, happy to be alive.


jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig

En lördagskväll och man kommer in i köket, en bra låt är på på radion, tar ett glas kallt cola. Tar på sig snygga kläder, fixar håret och sminkar sig. Lyssnar på podcasts och känner att man får inspiration till livet, får sms från den killen som luktar absolut godast i hela världen som säger att han längtar tills imorgon när vi ses. Vet att man ska träffa fina kompisar man inte sett på ett tag om några timmar och bara njuter - det är livskvalité.
 

I couldn't get any bigger with anyone else beside of me.

Igår mitt i vimlet av citronsmakande vin inne på Lokal så messade han mig om låttexter som påminner honom om mig. Fina vackra ord och fina underbara känslor som vi båda delar. Sen mötte han upp mig klockan 01:30 och vi gick till mcdonalds tillsammans, höll handen och skrattade. Jag är megalycklig. Imorse låg jag i hans famn och jag hör så himla mycket hemma där, jag kände att "här vill jag vakna upp varje dag". Han är det bästa någonsin.
 

RSS 2.0