update dårå

Nä nu har jag för neggig känner jag (snö och kyla makes me a bitch).

Kan istället berätta hur trevligt jag hade det igår - mötte upp honom på hal is vid ica och köpte lite pringles och jordgubbar för att sen möta upp två härliga grabbar för skitsnack och tvtittande i 3 timmar i ett kök. Sånt där görs allt för sällan, bara chilla tillsammans. Vi drack kaffe och jag skrattade så jag fick ont i magen. Pratade om par som inte alls kan dela upp sin tid mellan vännerna och varandra, som vi tydligen kan enligt grabbzen. Blev muchos glad att dem känner så.

Sen sa vi hejdå, dubbelkramades och jag och bejbi släpade ner hela sängen i källaren för lite myspys framför stora tvn. Spontanitet kallas det. Vi såg The Fast and the Furius, sjukt jävla bra ju, vad har jag missat under alla dessa år?
 
Idag var också en extremt mysig dag. Åt frukost i morgonsolen (inne men endå) för att sen möta upp Anna för tacobar och sen chokladbolls dejt. Hypade Barca som sjutton och var allmänt glada, som jag bara kan va med henne. Helt och fullständigt mig själv. Vi pratade om framtiden och gjorde planer, mitt absoluta favoritämne. Framtid - imorgon likaväl som om 6 månader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0