jag kommer inte stanna här länge.

Idag är en såndär onödig måndag jag inte kommer minnas när jag vaknar upp imorgon, absolut ingenting har hänt. På pluggfronten har det väl hänt en del (stannade i skolan till klockan 6, så det måste fan hänt något) men på det personliga planet, ingenting. Har inte fått ut någonting av dagen, det var nästan mörkt när jag gick till skolan och det var mörkt när jag gick hem igen. Tur att jag hade en ny, lång ullkappa och mina vantar att värma mig med, när jag inte har elliot att hålla i handen. Ni får se bilder på det någon dag.
Dagens höjdpunkt var kanske när Noelle åt fryst sushi i matsalen, skrattanfallet på väg hem med flickorna eller spenatpastan jag åt här hemma. Vegetariskt och gott, för en gångs skull. Eller, en annan cool grej som hände, jag såg samma kille på tunnelbanan, på både fram och tillbaka vägen till skolan. Han gick av på morgonen till jobbet i Gamla Stan medans jag åkte vidare till Skanstull och sen hoppade han på igen när jag åkte hem, i min vagn. Det var ganska coolt.

jag kom alltså fram till att måndagen kanske inte alls var onödig, för lite fina grejer har ju hänt. det kunde varit värre.





bilder från när jag åt asgoda cupcakes hos lilla kusinen för någon helg sen

Kommentarer
Postat av: Natalia

Du är så fin gumman <3

Flummiga qvinna!

2010-11-09 @ 00:39:51
URL: http://www.nataliiagiraldo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0